US OPEN : NOVAK DJOKOVIC PONOVO PROSAO DALJE BEZ IGRE. I JUZNI PREDAO MEC

Đoković je poslednja dva meča Dobio bez borbe. Najpre mu je dvoboj druge runde predao Jirži Veseli i to pre nego što su Izasli na teren, a Južni je nakon samo pola sata igre zbog povrede morao da odustane.
-Teško je sada izabrati reči. Mislim da mi se ovo nikada nije desilo. Drugo kolo sam prošao bez borbe, a sada je Meč u trećem trajao samo pola sata. Miši želim brz oporavak, rekao mi je da vuče ovu povredu iz Prethodnih kola.
Nisam očekivao da će se ovo desiti i želim da se što prije oporavi – rekao je Đoković.

Novak je istakao da je zadovoljan kako je počeo Meč koji je PREKINUT pri njegovom vođstvu od 4: 2 u prvom setu.

– Krenuo sam dobro, igrao kako treba od pocetka i Pokušaću da te pozitivne stvari prenesem u sledeće mečeve. Uvek postoji nesto na čemu je potrebno raditi, to je lepota sporta. Svaki dan je drugačiji, uvek su novi izazovi i novi Osećaj kada izađeš na teren – istakao je prvi reket sveta.

On je pre dolaska u Njujork Imao problema sa povredom ručnog zgloba, zbog koje je i propustio Masters u Sinsinatiju.

– Radim na svim aspektima svoje igre. Nisam mnogo igrao od pocetka turnira, prvi Meč jeste bio dug, ali sledeća dva nisam ni Imao. Pokušavam da povratim ritam, da cu raditi na treninzima jer još nisam 100 odsto spreman. Ovo je Grend slem, prva nedjelja i podizaću formu kako turnir bude odmicao – Porucio je Đoković.

Treneri Boris Beker i Marijan Vajda Morače da smisle način kako da iskoriste ovu cudnu pionir.

– Pozvao sam svoj tim na teren, Posto nisam igrao dva meča. Sada ću Morati više da treniram i provedem vrijeme na terenu .. Žao mi je publike što nije bila u Mogućnosti da gleda kvalitetan susret. Vidimo se u četvrtoj rundi – zaključio je Novak.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI