UROS DJURDJEVIC ODLAZI IZ PARTIZANA

Dva gola i asistencija za oproštaj! Uroš Đurđević je majstorijom u Videotou završio svoju misiju u Humskoj 1, pošto je potvrdio posle meča da odazi u novi klub
 

Njegova nova destinacija, po svemu sudeći, trebalo bi da bude Olimpijakos.- Proveo sam prelepe trenutke u Partizanu, osvojio sve sto se može osvojiti: titulu, kup, zvanje najboljg strelca… Evo i kao šlag na tortu ulazak u grupnu fazu Lige Evrope. Drago mi je što sam pomogao artizanu u svemu tome, da sam doprineo golovima i zalaganjem. Mislim da je vreme za sledeći korak u mojoj karijeri i da je sad pravi čas da se oprobam i dokazem u inostranstvu – rekao je Đurđević posle meča sa Videotonom (4:0).

betaOn nije želeo da otrije gde će nastaviti karijeru, ali svim dosadašnjim informacijama, preseliće se u tabor prvaka Grčke, jer je velika želja trenera Besnika Hasija.- U narednih nekoliko dana ću potpisati za novi klub. Hvala Partizanu na svemu! Mislim da sam se odužio na pravi način. Zauvek će biti umom srcu – rekao je Uroš Đurđević, s tim da ostaje nejasno da li će biti na raspolaganju Miroslavu Đukiću i za večiti derbiju.
Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI