URNEBESAN VIDEO SA MITINGA SASE JANKOVICA I VUKA JEREMICA

Tragikomična srpska opozicija uspela je na jučeranjem mitigu na Trgu Republike u Beogradu da okupi čitavih 547 ljudi, sve samu “elitu”, kao što su im i lideri Saša Prangija Janković i Vuk NATO Jeremić
 

U cilju da saznju kakva je opšta kultura naših građana, ekipa YouTube kanala Kultura Danas posetila je miting opozicije, koja se neprestao busa u grudi svojim “nadmoćnim obrazovanjem” u odnosu na političke protivnike. 

Oni su pitali neke od 547 litnih opozicionara da li je u redu što je predsednik Aleksandar Vučić primorao slikare Uroša Predića i Nadeždu Petrović da slikaju njegove portrete, šta misle o tome što je Predić postao zamenik ministra kulture jer je u SNS, i da li su Milutin Milanković i Slobodan Jovanović došli n funkciju preko partijske veze.

Urnebesne odgovore opozcione elite prosto morate da pogledate, jer ih je nemoguće prepričati. Mi ćemo samo da podsetimo da je Nadežda Petrović naša čuvena slikarka (1937 – 115), Uroš Predić živeo je od 1857. do 1953, čuveni srpski istoričar i političar Slobodan Jovanović rođen je 1896. a umro u Londonu 1958. dok je jedan od nalavnijih svetskih naučnika Milutin Milanković živeo od 1879. do 1958. godine.Kako bi u školi rekli… Opozicijo, sedi – 1!

UPOZORAVAMO, SMEHOTRESAN SADRŽAJ:

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI