UHAPŠEN SIN GOCE BOŽINOVSKE

Miroslav Šijan (23), sin pokojnog vođe surčinskog klana Zorana Šijana i pevačice Goce Božinovske, priveden je početkom nedelje u beogradsku policiju zbog kokaina!

Interventni tim policije zaustavio je „pežo“ kabriolet nedaleko od Novog groblja na Zvezdari kojim je upravljao I. P. (25), dok se Šijan nalazio na mestu suvozača. Policajci su ih zamolili da izađu iz vozila, što su mladići uradili bez pogovora, a onda je započeo pregled vozila.”Jedan od policajaca uočio je pakovanje vlažnih maramica u automobilu i otvorio ga. Na njegovo iznenađenje, unutra nisu bile maramice, već dve kesice s kokainom”, kaže izvor iz policije i navodi da su obojica potom privedeni u policijsku stanicu na Zvezdari.

“Droga koja je pronađena je oduzeta i poslata na veštačenje, dok su Šijan i njegov drug privedeni na saslušanje. Istraga treba da pokaže čija je droga, nakon čega će reagovati i tužilaštvo”, dodaje naš sagovornik.

Miroslav Šijan više puta se našao u medijima, uglavnom zbog incidenata u koje je bio umešan. Poslednji put marta ove godine nakon udesa džipa BMW i policijskog vozila u kojem su bili pripadnici SAJ-a. Alko-testom je utvrđeno da Božinovska nije bila pijana, međutim, njen sin jeste. Iako je pevačica tvrdila da je ona bila za volanom, policija je uzela briseve sa volana i menjača kako bi utvrdila da li možda štiti svog pijanog sina.

Pre toga, o Miroslavu se pisalo zbog tuča, pa se zimus navodno potukao u jednoj kafani na Kopaoniku, a i letovanje prošle godine nije prošlo bez tuče, pa je zbog toga bio prinuđen i da napusti Crnu Goru. Goca Božinovska je više puta za medije priznavala da strahuje za sina, da ne završi kao njegov otac Zoran Šijan.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI