Uhapšen Radoslav Cvijović CVIKO i Slavko Pavlov

U Novom Sadu uhapšen Radoslav Cvijović Cviko, za kog se smnja da je organizator bande
 

U Češkoj uhapšen Cvikov sin, zaplenjeno osam kila kokaina

U zajedničkoj akciji BIA, SBPOK i Tužilaštva za organizovani kriminal juče su u Novom Sadu uhapšeni Radoslav Cvijović Cviko i njegov zet Slavko Pavlov (40), za koje se sumnja da su švercovali kokain u Češku, Nemačku, Italiju, Austriju, Slovačku i Mađarsku!

Paralelno sa ovom akcijom,  Češkoj je uhapšen drugi deo grupe, kod koje je nađeno osam kilograma kokaina i velika suma keša. Kako nezvanično saznajemo, srpska policija sumnja da je Cviko organizator ove međunarodne kriminalne grupe, dok je Pavlov, inače teniski trener koji živi u Nemačkoj, njegov pomagač.
U spektakularnoj akciji u Novom Sadu, koja je trajala nekoliko sati, pretresena su četiri stana i Cvijovićeva kuća. Jedinica za finansijske istrage ostala je u Cvikinoj velelenoj vili na uglu Trga 27. marta i Ulice cara Lazara da proveri sadržaj sefa i račune. Posle pretresa, Cvijović i Pavlov su privedeni. Naš izvor iz istrage kaže da su obojica odmah prebačena u Beograd.

– Slavko Pavlov osumjičen je za nelegalnu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, falsifikovanje i utaju. Obojica su odvedena za Beograd, gde će biti saslušani kod tužioa i sudije za prethodni postupak – rekao je naš izvor.

POGEDAJTE POLICIJSKE SNIMKE OVOG HAPŠENJA:

Istovremeno, u Češkoj je, prilikom primopredaje četiri kilograma kokaina, uhapšen Cvijovićev sin Branislav. Sa njim su pali i Josip Capik i Branislav Bikić.

– Češka policija je kasnije pronašla još četiri kilograma kokaina, zaplenila oko 100.000 evra u kešu i oduzela tri luksuzna automobila – dodaje naš izvor.

Cvijović je inače polednji put hapšen 2009. godine u akciji “Morava” jer je policija tada sumnjala da je “jedan od jačih dilera na području Novog Sada”. Mediji su ga svojevremeno povezivai sa ubijenim vođom “veterničkog klana” Nenadom Opačićem i crnogorskom mafijom, a posle hapšenja Krste Stanišića i sa kriminalnom grupom “Amerika”.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI