UHAPSEN ELVIS KELJMENDI

Elivis Keljmendi, sin Nasera Keljmendija, vođa jedne od najjačih albansih kriminalnih grupa na Balkanu, uhapšen je juče u zajedničkoj akciji beogradske i novosdske policije
 

On se tereti za nedozvoljeno nošenje oružaja, kao i nasilje u porodici. Keljmendi ‘mlađi’ se tereti i da je pretukao verenicu J.R (24) iz Novog Sada.Kako saznajemo polcija je nakon Elvisovog hapšenja ušla u njegov stan u Beogradu i obavila prteres. Međutim, ništa nije nezakonito pronađeno. Osumnjičeni sin albanskog dona biće danas priveden kod dežurnog nadležnog tužioca kod koga bi trebalo da se izjasni o krivičnim delima koja mu se stavljau na teret. Redakcija Infomera pozvala je Keljmendijevog branioca advokata Nebojšu Perovića, koji nije hteo da potvrdi niti da demantuje naša saznanja.Inače, Naser Keljmendi, jedan od najtraženijih osoba koji je smatran vođom organizovane kriminalne grupe i koji se već godinama nalazi na “crnoj listi” SAD.

Državljanin je BiH i Kosova, au pritvoru je od maja 2013. godine kada je uhapšen po Interpolovoj poternici. Keljmendi je uhapšen na Kosovu, gde je prebegao iz BiH preko Crne Gore, a nakon višemeseodaju raznih vrsta narkotika.Suđenje Keljmendiju počelo je 2015. godine, kada je izjavio da se ne oseća krivim ni po jednoj tački optužnice. Po njemu, “proces je montiran u Bosni i Hercegovini”. Keljmendiju je sud u Prištini u junu ove godine dozvolio da se brani sa slobode.Na dugačkoj listi Keljmendijevih kontroverznih prijatelja i najbližih saradnika su kako su mediji objavljivali bivši kosovski premijer Ramuš Haradinaj, bivši komandant naga BiH u Srebrenici Naser Orić, kosovski biznismen Ekrem Luka, odbegli Safet Kalić Sajo iz Crne Gore, vlasnik “Avaza” iz Sarajeva Fahrudin Radončić.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI