UEFA KAZNILA ZVEZDU ZBOG DELIJA SA 100.000 evra i opomena pred ISKLJUCENJE!

UEFA KAZNILA ZVEZDU ZBOG “DELIJA” SA 100.000 evra i opomena pred ISKLJUČENJE!

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) žestoko će kazniti Crvenu zvezdu zbog nastupa “delija” na meču sa Valetom

Disciplinci UEFA će verovatno do kraja sledeće nedelje saopštiti kaznu, a kako saznaje Sport iz kruga bliskih Zvezdi, crveno-beli će morati da plate novčanu globu od 100.000 evra i dobiće poslednju opomenu pred izbacivanje iz takmičenja!

Toliko je čelnike UEFA pogodila koreografija “delija” u kojima se Evropska fudbalska unija poredi sa mafijom zbog priznanja Kosova, ali je Zvezda na tapetu i pored toga, zbog upaljenih baklji na tribinama i zbog prisustva navijača u restriktivnom prostoru.

Neki članovi Disciplinske komisije su se čak zalagali za još oštrije kazne, za momentalno isključivanje Crvene zvezde iz kvalifikacija za Ligu šampiona ili za utakmicu pred praznim tribinama, ali ta odluka ionako ne bi mogla da važi za meč sa Ludogorecom, već bi mogla da zaživi za kolo posle, u kojem god takmičenju da bude srpski prvak.

Podsećanja radi, UEFA je već jednom izbacila Zvezdu iz Evrope, pre dve godine, zbog nepoštovanja finansijskog fer-pleja.

 

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI