UDAR NA INFORMER! Zapadni ambasadori i njihovi domaći saveznici hoće da uguše slobodnu reč u Srbiji!

UDAR NA INFORMER! Zapadni ambasadori i njihovi domaći saveznici hoće da uguše slobodnu reč u Srbiji!
Redakcija Informera užasnuta je koordinisanim pokušajem zapadnih medija, zapadnih ambasadora i njihovih domaćih saveznika da unište dnevni list Informer i uguše slobodnu misao u Srbiji

Brutalni napadi američke TV N1 organizovani su u sadejstvu i koordinisanom‎ delovanju sa pojedinim nezavisnim državnim institucijama i licima sumnjive prošlosti i sadašnjosti poznatim po uzimanju različitih opijata, što nosi posebnu opasnost po sve zaposlene u Informeru.

Očigledno je da je da su američka TV N1, pojedine zapadne ambasade i njihovi domaći saveznici stavili metu na čelo ne samo vlasniku i glavnom uredniku Informera, već i svakom zaposlenom u našoj privatnoj firmi.

Uredništvo Informera nastaviće da slobodno informiše javnost Srbije, a ako se bilo šta dogodi vlasniku ili bilo kom članu redakcije Informera želimo da svima u Srbiji bude jasno‎ ko snosi odgovornost za to.

Istovremeno od države tražimo da nam kaže da li njom upravljaju legalni organi ili pojedine ambasade u Beogradu?! I hoće li se konačno bilo ko od predstavnika državne vlasti uključiti u odbranu prave slobode reči i informisanja.

informer.rs

informer.rs
Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI