SALE MUTAVI : Ubijen Aleksandar Stankovic u Bacvanskoj (svi detalji)

Prena saznanjima naseg portala uhapšeno lice koje se sumnjiči za učestvovanje u ubistvu vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića pripada poznatoj internacionalnoj bandi Pink Panteri!

Prema tvrdnjama naših izvora reč je o pripadniku ove bande koji je povezan sa crnogorskom mafijom i koji je i vlasnik jedne poznate teretane u prestonici!

Oko 21 časa na rskrsnici Bačvanske i Gospodara Vučića desio se vatreni obračun u kome je smrtno stradala jedna osoba, dok je druga teško ranjena. Nezvanično saznajemo da je ubijen Aleksandar Stanković zvani Sale Mutavi


Pucnjava se desila nedaleko o Centralnog zatvora i u toku je policijska potera za napadačima. Na mesto obračuna stigle su ekipe Hitne pomoći…

Prema saznanjima očevidaca, napad je izvden automatskim oružjem, a nedaleko od mesta inceidenta pronađen je zapaljen crno BMW za koga se pretpostavlje da je korišten prikom bekstv napadača s mesta obračuna…

Nezvanično saznajemo da je ubijen Aleksandar Stanković, zvani Sale Mutavi jedan od vođa navijača Partizana…poznat kao jedan od trojice siledžija koji su napali Miloša Vazuru direktora istoimenog kluba.

Incident se dogodio u neposrednoj blizini Centralnog zatvora, a u pucnjavi je jedno vozilo izrešetano

U večerašnjoj pucnjavi na raskrsnici Bačvanske i Ulice Gospodara Vučića jedna osoba je ubijena, a druga teško ranjena. 

Incident se dogodio u neposrednoj blizini Centralnog zatvora, a u pucnjavi je jedno vozilo izrešetano.

Na mestu događaja su brojne patrole policije, ali je u toku i policijska potera za napadačima.

Policija još uvek traga za napadačima na vođu navijača Partizana

Prema saznanjima lista Blic, u njegovom ubistvu su učestvovali pripadnici crnogorskih kriminalnih klanova, a osim njega u pucnjavi je teško ranjena još jedna osoba, čuvar zatvora M. Đ.

Do pucnjave je došlo oko 21 sat kada su iz vozila u pokretu iz automatskog oružja ispaljeni rafali na dva automobila, “audi” i “pežo”. U prvom automobilu se nalazio Stanković, a u drugom ranjeni čuvar. Kako navodi ovaj list, još uvek nije poznato kako se čuvar našao na mestu obračuna.

Povređeni M. Đ. je prevezen u Urgentni centar i nalazi se na odeljenju reanimacije, a za napadačem se još uvek traga.

Ubrzo nakon ubistva, na mesto pucnjave su došli članovi porodice nastradalog, kao i otac Stankovićeve dugogodišnje devojke.

Trebalo je da se venčaju za dve nedelje, zajedno su 11 godina. On je bio dobar dečko, radio je kao obezbeđenje u teretani – ispričao je otac Stankovićeve verenice.

Podsetimo, Stanković je bio jedan od najmoćnijih navijača na Partizanovoj južnoj tribini, a svojevremeno je uspešno izbegavao odlazak na odsluženje kazne od pet godina na koju je osuđen još 2013. godine, zbgo trgovine drogom i posedovanja oružja. Uhapšen je sa još sedmoricom 6. marta 23006., kada je označen kao vođa dilera droge u beogradskom naselju medaković.

Presudom Višeg suda u Beogradu od 20. decembra 2011., koja je postala pravosnažna odlukom Apelacionog suda od 6. febraura 2016., Stanković je proglašen krivim i osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od pet godina i 10 meseci. Presuđeno mu je i da plati 50.000 dinara. Presuda je postala izvršna 14. maja 2013. i dostavljena na izvršenje Prvom osnovnom sudu.

Inače, na mesto uviđaja došao je jedan mladić koji je nosio Partizanov šal i hteo pošto-poto da priće kolima nastradalog Stankovića. Kako piše ovaj list, došlo je i do manjeg incidenta pošto je on počeo da viče i prkosi policajcima koji su ga sklanjali sa mesta zločina, a na kraju je i priveden.

Na mesto obračuna stigle su ekipe Hitne pomoći…

DETALJI OBRACUNA

Vođa „grobara“ Aleksandar Stanković (29), poznatiji kao Sale Mutavi, ubijen je preksinoć u Beogradu tako što su dvojica napadača na njegov audi a6 ipalila čak 60 metaka. Tom prilikom teško je ranjen Saletov telohranitelj i stražar Okružnog zatvora Milorad Đurić.

Izvor iz istrage kaže da se ova mafijaška likvidacija odigrala u 21.14 na uglu Bačvanske i Gospodara Vučića.

– Sale, Milorad i njihov prijatelj Veljko Belivuk su izašli iz teretane i svako je seo u svoj auto. Prvi je išao Stanković svojim „audijem“. Na skretanju u Gospodara Vučića presreo ga je crni BMW X5, iz kog su dvojica napadača ispalila dva puna okvira iz kalašnjikova na audi. Stanković je na mestu ubijen, za volanom, a Milorad je istrčao iz svog pežoa i zapucao iz pištolja na napadače, ali nikog nije pogodio. On je pogođen u razmeni vatre, nakon čega je u teškom stanju prebačen u bolnicu – rekao je izvor.

Belivuk je ostao nepovređen.

Izvor tvrdi kako je likvidaciju izvela grupa dobro uigrana ekipa profesionalnih ubica i da su najverovatnije imali pomagače. U prilog tome ide i činjenica da su svi ispaljeni meci bili grupisani i upućeni u istu metu.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI