TOMISLAV NIKOLIC: ZELE DA STVORE UTISAK DA SAM SELJAK

Nikolić kaze da se namerno stvara slika u javnosti o njemu kao o nekome ko ne zna engleski i da iza toga stoje drugi interesi

Odgovor koji je predsednik Srbije Tomislav Nikolić dao novinarima na engleskom jeziku postao je apsolutni hit u medijima i na društvenim mrežama, a predsednikovo “not yet” je, kako kaže, spontan odgovor na njemu nebitno pitanje – da li će se opet kandidovati na predsedničkim izborima.

– Toliko mi je bio važan odgovor na to pitanje da sam im rekao “not yet”. Uopšte nisam u fazonu da razmišljam o predsedničkim izborima – istakao je Nikolić za beogradske medije.

Kako ističe, nije to uradio promišljeno, već je iskoristio trag od engleskog koji mu je ostao nakon razgovora s Koreancem koji je upravo tada završio. Predsednik Nikolić je istakao da postoje oni koji bi ga tumačili i da je govorio na srpskom jeziku, jer nekima on nije dovoljno jasan ni kada govori na maternjem jeziku.

Nikolić ističe da se namerno stvara slika u javnosti o njemu kao o nekome ko ne zna engleski i da iza toga stoje drugi interesi.

 

– A ko im je rekao da sam ja seljak, da ne znam engleski, da se ne služim jezikom? Treba stvoriti utisak da je predsednik Srbije seljak i da je to za republiku nezamislivo i ponižavajuće – zaključio je Nikolić.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI