TOMISLAV NIKOLIC O PREDSEDNICKIM IZBORIMA : Nema boljeg kandidata od mene

 Nema boljeg kandidata od mene – mogu samo da mi zamere da li sam vezao pertle ili ne!
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da još ne razmišlja o predsedničkim izborima, da nije tražio podršku ni od koga, ali i da trenutno ne vidi ko bi sada taj posao mogao bolje da obavlja

On je odgovarajući na pitanja novinara da li je tražio podršku Aleksandra Vučića za predsedničke izbore i komentar da se ne pojavljuju tako često zajedno, rekao da je svakodnevno u kontaktu i na vezi sa premijerom, a da će se ubuduće češće pojavljivati zajedno u javnosti.

Na pitanje novinara da li to što su se danas zajedno pojavili u Gradskoj kući u Kruševcu gde je potpisan ugovor sa nemačkim investitorom i da li tu ima neke simbolike, Nikolić je rekao da će se i sutra zajedno pojaviti.

– Pojavićemo se i sutra zajedno, mi imamo različite poslove, a ako tražite neku simboliku u tome, evo od sada ćemo se više pojavljivati zajedno u javnosti, ali nema potrebe jer smo na stalnoj vezi i kontaktu i zato što ni on ni ja ne vodimo politiku zbog koje bi neko od nas imao neku primedbu ili prigovor. Ako zaista treba da se pojavljujemo češće zajedno, sad vam obećavam – od danas ćemo se pojavljivati češće zajedno – rekao je Nikolić.

Na pitanje da li će se vratiti u SNS ako sledeće godine više ne bude predsednik Srbije Nikolić je odgovorio: “A što me pitate ukoliko ne budem, ajde pitajte me ukoliko budem predsednik”.

On je tom prilikom čestitao i godišnjicu SNS.

– Kada odlučim onda ćete svi saznati, ali mislim da to nije toliko bitna tema i da ima i važnijih od toga ko će sve biti kandidat na predsedničkim izborima. Sigurno da imam energije i volje i jedan drugi, porodični život koji sam zapostavio. Videćemo šta će da prevagne – rekao je predsednik Nikolić.

On je rekao da se trudi da odlično obavlja svoj posao i da su sve primedbe potpuno besmislene.

– Odnose se na to da li sam vezao pertle ili ne, a ne da li sam uradio nešto dobro za Srbiju. Ja se ne stidim nijednog susreta sa bilo kojim državnikom i ne postoji neki susret posle kojeg je predsednik neke države rekao da tek sada ne ceni Srbiju i ne voli je kad je upoznao njenog predsednika – istakao je Nikolić.

On je rekao i da je sada potpuno drugačija situacija i da je mnogo toga dobrog što se u Srbiji dešava proisteklo iz izvanrednih odnosa ili predsednika države sa predsednikom neke druge države ili predsednika vlade sa predsednikom vlade neke druge vlade.

– Tako da sam u svoj posao potpuno uveren. Da, u Srbiji će neko nekad bolje da ga radi sigurno, ali u ovo vreme ne vidim ko bi to mogao bolje da radi – istakao je Nikolić.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI