TOMA HEKLER RANJEN NA KONJARNIKU! Menadžer pevača Adila UPUCAN U SAČEKUŠI!

Tomislav Milovanović, poznat i kao Toma Hekler, saradnik poznatog pevača Adila Maksutovića, upucan je preksinoć oko 21 sat u beogradskom naselju Konjarnik. Napadač ga čekao u podrumu zgrade

50 krivičnih prijava ima Milovanović za razna krivična dela

Tomislav Milovanović (39), poznatiji kao Toma Hekler, menadžer poznatog pevača Adila Maksutovića, izrešetan je preksinoć oko 21 čas u klasičnoj mafijaškoj sačekuši u ulazu zgrade u kojoj stanuje u beogradskom naselju Konjarnik. On je sa tri hica pogođen u stomak i zdravstveno stanje mu je trenutno stabilno.

U policiji kažu da je ceo napad na Milovanovića snimljen sigurnosnim kamerama postavljenim u zgradi i da se očekuje da će pregledom snimaka biti otkriven i identitet napadača. Sagovornik Informera blizak istrazi objašnjava da je napadač čekao Milovanovića u podrumu zgrade i da je najverovatnije imao saučesnika koji mu je dojavio da ovaj ulaz

– Milovanović je u sredu uveče oko 21 sat parkirao svoj “mercedes” ispred zgrade u Ulici Vladimira Tomanovića i uputio se prema stanu na prvom spratu. Čim je ušao u hodnik zgrade, iz podruma se pojavio napadač, pa se pretpostavlja da je imao saučesnika koji mu je javio da Milovanović ulazi u zgradu, jer na drugi način ne bi mogao da zna ko je od stanara ušao i krenuo prema stanu – kaže sagovornik Informera blizak istrazi.

Saradnja sa estradom

Milovanović je imao poslovnu saradnju sa pevačem Adilom Maksutovićem i još jednim poznatim bendom. Od poznatog pevača juče nismo mogli da dobijemo komentar na to što je njegov menadžer ranjen jer je Adil isključio sve telefone na koje smo pokušali da stupimo u kontakt sa njim. Inače, Adil je poznat javnosti i po tome što je ošamario svoju suprugu Anu, inače ćerku Džeja Ramadanovskog.

Napadač je, kako objašnjava naš sagovornik, u tom trenutku napravio grešku jer je tek kada je Milovanović ušao u zgradu repetirao pištolj.

– Milovanović je čuo upravo to repetiranje oružja. Pokušao je da se okrene i pobegne. Taj okret mu je spasao život, jer je napadač prema njemu ispalio šest metaka, ali kako se on okrenuo bočno, samo su ga tri metka pogodila u stomak – navodi naš izvor.

On dodaje da je pogođeni Milovanović pao, a napadač je pored njega istrčao iz zgrade i pobegao prema obližnjem parkingu, gde ga je najverovatnije u automobilu čekao saučesnik koji mu je i dojavio za dolazak žrtve.

Milovanović, inače, ima debeo dosije. Protiv njega je podneto čak 50 krivičnih prijava za razna krivična dela. Poznat je po nasilničkom ponašanju, imovinskim prekršajima, podvođenju i trgovini ljudima. Inače, Tomislav Milovanović je dobio nadimak Toma Hekler zbog tetovaže “heklera”. Iako su u prvom trenutku pojedini mediji preneli da je Tomislav dobio taj nadimak jer je kao mlađi voleo da nosi ovo oružje, to se ipak ubrzo pokazalo kao dezinformacija.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI