Tinejdžeri pucali na policiju, sve snimali, a onda IZVRŠILI SAMOUBISTVO!

Dvoje ruskih tinejdžera se poput Boni i Klajda suprotstavilo policiji, ali njihov kraj više je ličio na tragičnu priču Romea i Julije. Mladić i devojka u ruskom gradu Pskovu su se zabarikadirali u kući naoružani pištoljima i puškama, a potom su izvršili samoubistvo

Tragična priča završila se nakon što su tinejdžeri pucali na policijsku jedinicu koja je odgovorila na poziv, a zatim oduzeli sebi život, rekavši da su imali “nula drugih opcija”. Pripadnici policije u Pskovu odgovorili su na poziv da se čula pucnjava u stambenoj oblasti. Odmah po dolasku na lice mesta policajci su bili prinuđeni da potraže zaklon, jer su dvoje tinejdžera koji su se zabarikadirali u kući pucalo na njih.

Pregovori su trajali satima. Policija je konačno uspela da ubedi tinejdžere da predaju svoje puške, ali to nije bilo dovoljno: nakon upada u zgradu, policajci su pronašli 15-godišnjeg Denisa i Katju mrtve. Preliminarni izveštaji nazvali su ovo ubistvom i samoubistvom. Pregovore koji su trajali satima tinejdžeri su snimili i podelili na svojim nalozima na društvenim mrežama: oboje su objavili fotografije na Instagramu, pa čak i prenos uživo preko Periskopa dok su pucali na pripadnike policije koji su dolazili ispred njihove zgrade.

Katja i Denis navodno su se posvađali sa njenom majkom i bakom, a svađa se završila time što je Denis „slučajno upucao” Katjinu majku u kuk. Zatim su se zabarikadirali sa oružjem, municijom i radiom, što su fotografisali i podelili na „Instagramu”. Policija je odmah nakon toga pozvana na lice mesta.

Još uvek nije jasno da li je dvoje tinejdžera ranije planiralo da sebi oduzme život, ali u prilog ovoj teoriji ide poslednji post koji je Denis objavio na “VKontakte”, ruskoj društvenoj mreži. Rano jutros je napisao:

– Sve sam vas voleo. Ali ste mi zeznuli psihu i život, a niste ni primetili. Zbogom svima – prijateljima, poznanicima, porodici. Ne brinite, odlazim sa stilom.

Neki mediji navode da su tinejdžeri, koji su se zabavljali nešto više od šest meseci, imali problema sa vlastima i da su navodno nekoliko puta pobegli pre ovog kobnog ponedeljka.

Tokom svog direktnog prenosa, međutim, na snimku se čuje kako Katja kaže “imamo nula opcija” i kako Denis kaže “ako se ne predamo, umiremo. Ali ako se predamo, nikada nećemo videti jedno drugo”. Međutim, na kraju video-prenosa oboje tinejdžera tvrde da su predali svo oružje i da su došli do zaključka da samoubistvo nije opcija. Policija sarađuje sa porodicama žrtava, pokušavajući da shvati šta je ovo dvoje mladih dovelo do ovako tragične odluke.

Pogledajte video:

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI