Teo i Jelisaceta slike sa svadbe i detalji

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin su u ndelju za svoje svadbene zvanice napravili žurku za pamćenje
Preko dvesta svatova je đuskalo uz narodnjake do kasnih jutarnjih sati. Čim su popili koju čašicu više, gosti predvoeni mladoženjom opustili su se i počeli kao sumauti da objavljuju snimke i fotografije na društvenim mrežama.
teo i jelisaveta svadba

Raspevani
Goste su pesom zabavljali Aleksandra Prijović, ali i njen dečko Filip Živojinović

Kao da su zaboravili da su nekolko sati ranije bežali od novinara i angažovali silno obezbeđenje da bi venčanje ostalo pod velom tajne.

Aleksandra Prijović se latila mikrofona i pvala svoje, ali i hitove Svetlane Cece Ražnatović. Teov kum Marko Pantelić bio je među najveseijima, pa je čak u jednom momentu i zapevao.

– Niko nije stao cele večeri, a Prija je napravila najbolju atmosfru. Kasnije, kada su se svi opustili, samo su se smenjivali na bini. Teo i Jelisaveta su zagrljeni plesali dok im je pevao Marko Rokvić. Baš se videlo koliko se vole – priča za Inormer jedna od zvanica sa svadbe godine.

Pravi haos je nastao kada su u salu ušli trubači uz koje se mlada posebno veselila.

Aleksandra Prijović

– Iako Jelisaveta privano ne sluša narodnjake, pošteno se iskakala uz trubače, a mladoenju je najviše pogodila pesma “Poslednji boem”. Nina Janković, Miloš Biković i Tamara Dragičević su sve vreme bili sa mladom, i u više navrata četitali Teodosiću što se oženio njihovom drugaricom i koleginicom – navodi naš sagovornik.

Jelisaveta i Miloš Teodosić

Ni zvanice sa mladoženjine strane nisu krile sreću što su napokon oženile druga. Tako su Bogdan Bogdanović, Miroslav Raduljica, Nenad Krstić, Novica Veličković i Stefan Marković đuskali bez prestanka.

Vlasta i Pele prvi otišli sa venčanja

Vlasta Velisavljević

Vlasta Velisavljević se na svadbi zadržo samo dva sata. Naš proslavljeni glumac je odmah posle građanskog venčanja otišao kući odlično rasoložen.

Mandina žena i Pele

Posle njega restoan su napustili glumci Dragan Petrović Pele i udovica Milorada Mandića Mande, Anja, koja je bila sa sinm Andrijom.
Sa veselja je brzo otišao i Viktor Savić.

Viktor Savić

On je pored okupljnih novinarskih ekipa prošao na motoru, podigao tri prsta i uzvinuo: “Srbija!”

Zoran Tošić sa izabranicom

Samo što su mladenci otpratili neke goste, na svdbu godine je stigao i fudbaler Zoran Tošić Bambi, kog je dovezla devojka maneenka Jovana Gajić.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI