TANTRIČKI SEKS! Orgazmi su najjači kada na ovaj nacin vodimo ljubav! (VIDEO)

Primarni cilj tantričkog seksa nije postizanje orgazma, već emotivno i fizičko zbližavanje partnera. To je oblik intinosti koji dopušta da dvoje ljudi potanu kao jedno i da se njihove energije strastveno susretnu i odagnaju negativnost. Zato su i orgazmi koje doživite ovakvim stilom vođenja ljuavi izuzetno intenzivni
TANTRICKI SEX

Većina ljdi koji su isprobali ovakav seks više se ne vraćaju na staro jer im klasično vođeje ljubavi postane previše površno. Tantrički seks je drevna hindustička veština koja se praktikuje više od 5.000 godina. Ključ je da se o orgazmu ne razmišlja kao o cilju, već o samoj predigri. Važno je da osetite partnera, njegov miris, energiju.
Ono što je preduslov za ovakav seks je – dovoljno vremea samo za vas i romantičnu atmosferu. Dišite duboo dok ste u ljubavnom zanosu i nikako ne idite u spavaću sobu, jer ona podsvesno asocira na spavanje. Važno je da budete koncentrisani na partnera.Tantrički seks zahteva da budte svesni i posvećeni, neka pod bude mesto gde ćete voditi ljubav, dodirujte se polako, a poželjna je i senzualna masaža. 

Tradicioalna poza koja se praktikuje u tantričkom seksu je “yab yum” poza – muškarac sedne prerštenih nogu, a žena sedne na njega licem okrenuta prema njemu.
Kada dođe o same penetracije, budite senzualni. Pokušajte da odložite orgazam koliko god je moguće. Kada je vrhunac blizu – stanite i nepomerajte se. Ostanite tako neko vreme i uživajte u tom osećaju. Zapamtite – što duže odlažete orgazam, on će na kraju biti intenziniji.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI