Tadica svi polako napustaju. Goran Miljkovic napustio SDS i presao u SNS

Raspad sistema! Tadića napustio još jedan blizak saradik!  Nakon prelaska Aleksandra Senića, jednog od osnivača SDS-a u tabor naprednjaka, i Goran Miljković, član predsedništva Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića, prekjuče je imenovan za poverenika Srpske napredne stranke za Belu Palanku, saznaje nas portal

On je pre nešto više od mesec dana napustio stranku i prešao kod naprednjaka.
– Bio je izuzeno nezadovoljan i razočaran odnosom Tadićeve stranke prema njemu, iako je nakon završenih lokalnih izbora osvojio oko 42 odsto podrške, što je i te kako ubedljiv rezultat! Međutim, u stranci vlada potpuna letargija, bukvalno se raspada po infrastrukturi, napuštaju je najbolji ljudi jer niko ništa ne radi sa odborima i ne čini da se stanje poboljša. Miljkovićev transfer dodatno je oslabio Tadićevu stranku, jer je on bio i predsednik opštine – otkriva naš izvor iz redova SDS-a.

Podsećanja radi, početkom meseca Aleksandar Senić, jedan od osnivača SDS-a i najbliži saradnik Borisa Tadića, postao je novo pojačanje SNS-a, što je „Alo!“ ekskluzivno objavio.

– Posle debakla SDS-a na izborima, dva meseca sam čekao da makar jedan visoki finkcioner uvidi svoju odgovornost i podnese ostavku. To se nije dogodilo do današnjeg dana – naveo je tada Senić u ostavci i dodao da, između ostalog, stranka nema nikakvu političku ponudu za građane, te da niko ništa ne preduzima u vezi s tim. Senić je potom postao član Glavnog odbora SNS-a i poverenik za Raču.

Senić je tada naglasio i da su procesi izlaska iz SDS-a i ulaska u SNS potpuno odvojeni, jer u trenutku izlaska iz stranke Borisa Tadića nije imao nameru da ulazi u bilo koju stranku, ali je od naprednjaka dobio ponudu koja se ne odbija.

Kandidat za predsednika opštine

Kako „Alo!” saznaje, Miljković će biti kandidat naprednjaka za predsednika opštine Bela Palanka. Prema našim informacijama, oni bi trebalo da se održe u drugoj polovini septembra, najverovatnije 18. Rezultati aprilskih izbora u ovom mestu su poništeni zbog određenih nepravilnosti.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI