SUTANOVAC ZESTOKO PO DJILASU I PAJTICU

Predsednik DS Dragan Šutanovac izjavio je da je sprman da pozove Borisa Tadića da se vrati u DS, od Dragana Đilasa očekuje da podrži njihovog kandidata za gradonačelnika i tako vrati dug stranci koja ga je napravila, dok Vuku Jeremiu savetuje da postane “novi Koštunica”

– U svom prvom obraćaju javnosti kao stranački lider rekao sam da je vreme za okupljanje i da je vreme cepanja DS-a ostalo za nama. Svi zajedno smo dužni da Srbiji ponudimo jak DS i upravo na tome radim”, rekao je Šutanovac za magzin Nedeljnik.Za loš rejting demokrata optužio je prethodne lidere DS:

– Grčevita Pajtićeva borba da ostae na poziciji vlasti u Vojvodini dovela je do toga da smo u toj istoj Vojvodini na poslednjim izborima dobili samo sedam odsto. Đilas je dobio više od dva puta manje glasova u Beogradu. Očigledno da to očajničko držanje za vlast nije donelo rezultat. DS je 2012. otišla sa vlasti u Srbiji sa više od 22 odsto. A i Đilas i Pajtić traili su ostavke ljudi koji su osvojili tih 22 odsto. Da bi kasnije Pajtić sa šest odsto u Srbiji i sedam odsto u Vojvodini imao ambiciju da nastavi da vodi DS – rekao je Šutanovac za Nedeljnik.On je rekao da je najbolji plan opozicije za Beograd: jedna kolona – DS, Janković i Tadić, druga koona – Jeremić, ali bez Dveri

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI