SUDIJA Majo Vujovic pretukao Miodraga Moracu

Sudija fizički napao predsednika Omladinske komisije FS Vojvodine. Sramota me da o tome pričam, još sam u šoku – kaže Miodrag Skandal u Novom Sadu! Sudija Majo Vujović je pretukao predsednika Omladinske komisije FS Vojvodine Miodraga Moraču i to na njegovom radnom mestu.

– Istina je da me Vujović pretukao u prostorijama FS Vojvodine. Sramota me da o tome pričam, zbog fudbala ne bih voleo da se novine bave ovom temom – počinje priču Morača za “Sportski žurnal”.

Na pitanje zbog čega je napadnut i kako se oseća kaže:

– Morate njega da pitate zašto. Ja sam još u šoku, nije mi dobro, više psihološki nego fizički. U fudbalu sam ceo život i nikada mi se ništa slično nije desilo. Ne znam šta da kažem, imam 63 godine, dve teške operacije iza sebe u poslednjih pet meseci…

Policija je započela istragu.

– Pozvao sam ih, bio sam i u urgentnom centru. Vujović je sudija saveznog ranga i angažovan je u sudijskim organizacijama na nivou Novog Sada i Vojvodine. Sve institucije ću upoznati sa disciplinskim prekršajem koji je napravio.

Naglašava da nije očekivao napad.

– Nisam pružao otpor, niti je to u mojoj životnoj filozofiji, niti mogu da se odbranim od nekoga ko može da mi bude sin. Kada je ušao u kancelariju mislio sam da smo u korektnim odnosima, kao što je bilo godinama.

Svedoci postoje, a prijava je podneta.

– Bilo je svedoka, došao sam samo da radi, jer ovaj posao shvatam ozbiljno. Policija je uradila svoj posao, a protiv Vujovića je podneta prekršajna prijava – zaključio je Miodrag Morača.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI