STUDENTSKE PICKICE SE RASIPAJU. SVE IH JE MANJE NA PROTESTIMA

JAD I BEDA! Evo koliko su stvarno ljudi JEDVA USPELI DA DOVUKU iz cele Srbije na proteste u Beogradu!
Danas je šesti dan takozvanog “spontanog” okupljanja na protestima u Beogradu, a prisutnih je sve manje uprkos tome što su organizatori dovlačili ljude iz čitave Srbije. Policijska procena je da ih je na početku protesta bilo 8.500, a da je pred Palatu Srbija stilo manje od 5.000!


To, međutim, organizatorima “spontanih protesta” nije smetalo da proglase kako se okupio “veličanstven broj ljudi”. 

Istovremeno, najveći medijski lažov u Srbiji, reketaš Aleksandar Rodić na sajtu svog kanalizacionog Kurira piše o desetinama hiljada demostranata i “nepreglednim kolonama ljudi”!

“Sponatnoj” šetnji studenata, od koje su se još ranije ogradile sve relevantne studentske organizacije, danas su se pridružili i reprezentativni sindikati vojske i policije Srbije, ali ni to nije pomoglo da se ovaj NATO/Soroš protest imalo omasovi. Naprotiv.

A verovatno im je dobro došla i podrška koju su danas dobili i od najvećeg gubitnika nedavno održanih predsednikih izbora Vuka Jeremića koji je, da podsetimo, za kampanju potrošio oko 7.000.000 evra, a osvojio samo 5,6 posto glasova. 

A nije nešto pomogao ni njegova lična gorila, bivši novinar Branko Miljuš, poznato po tome što je “dmokratski”, fizičkom silom sprečio glavnog urednika Informera da uđe na konferenciju za medije nesuđene “prve dame” Nataše Jeremić.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI