STRAVIČNO Terala sina da siluje sestre

Brutalno ubistvo starice Zorke Stanković do kraja je rasvetljeno zahvaljujući svedočenju dece Svetlane Stanković (37) koja je pre nekoliko dana, zajedno sa još dvojicom muškaraca, osuđena za ovaj zločin!

Dečak i dve devojčice su tek 2015. oduzete majci, a onda u hraniteljskoj porodici otkrili da Ratko Stanković (56) nije jedini vinovnik ovog zločina, kako se godinama mislilo.

Deca su ispričala da su saučesnici u silovanju, mučenju i masakriranju starice njihova majka Svetlana i izvesni Dragiša Ristić (41).

Ubrzo je počelo da se odmotava klupko stravičnih zločina u porodici nesrećnih mališana, koje je rođena majka zlostavljala, podvodila, pa čak i terala na međusobne seksualne odnose. Za ubistvo i sva krivična dela Svetlana je osuđena na samo 18 godina zatvora!

Ratko Stanković, Svetlana Stanković i Dragiša Ristić iz sela Golobok su 6. maja 2010. počinili stravičan sločin nad Zorkom, koja je ležala, slepa i bolesna i u pelenama, u njenoj kući u Smederevskoj Palanci.

Ratko i Dragiša su je najpre silovali, dok je Svetlana sve to gledala.

Nakon toga ona je prišla izmučenoj starici i nožem je tri puta ubola u grudi, a krvavi pir su dovršili muškarci koji su nesrećnu ženu sekirom udarili u glavu, a potom i raskomadali telo.

Na kraju su njih troje orgijali na mestu zločina.

Deca su takođe ispričala da ih je majka zlostavljala godinama.

Svog sina (10) terala je na oralni seks sa njenim partnerom za 1.000 dinara, a za istu sumu novca muškarcima je omogućila da dodiruju devojčice po intimnim delovima. Čak je pred decom imala seksualne odnose za novac.

Sina je terala na seks sa sestrom, koja je bežala kroz prozor. Sve se dešavalo od 2009. do 2013. godine.

Za sva dela okrivljeni su dobili skoro pa minimalne kazne.

Svetlana je dobila kaznu od 18 godina zatvora i novčanu kaznu od 100.000 dinara.

Dragiša Ristić je dobio takođe 18 godina zatvora.

Ratku Stankoviću je Apelacioni sud kaznu sa 17 smanjio na 16 godina i šest meseci uz meru obaveznog psihijatrijskog lečenja.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI