STRAVIČNO: Sin sa 22 uboda ubio oca jer ga je tjerao da ga oralno zadovolji

Aleksandar Marinković (20) iz Aleksinca, koji je optužen da je sa 22 uboda “rambo” nožem 10. januara ove godine izbo oca Srđana Marinkovića (43), branio se na suđenju da je zločin počinio jer ga je navodno otac tjerao da ga – oralno zadovolji

Ubistvo zbog kojeg mladiću prijeti 40 godina robije desilo u kući selu Glogovica, nakon što su se otac i sin vratili sa jedne proslave, piše Blic.

– Kada sam došao, bio je budan, ustao je i počeo je da me bije. Skinuo je bokserice, uhvatio me za glavu i povukao ka svom polnom organu. Rekao je: “on te je napravio, njega ćeš i da ljubiš”. Vukao mi je glavu prema polnom organu i vikao: “P..i ga, drugo i ne znaš da radiš”. Kada sam osjetio sam penis na usnama, zgrozio mi se život. Sve se u meni uzburkalo. Osjetio sam bijes i gnjev – izjavio je Marinković.

On je rekao da je otac u jednom trenutku obukao bokserice i krenuo napolje u WC. Rekao mu je da “nigdje ne mrda“. Sjeća se da ga je ubo dva puta nožem i više se ničega ne sjeća. On tvrdi da ga je otac i prije toga tjerao da ga oralno zadovoljava – od kada je dva mjeseca ranije ponovo došao da živi sa njim, ali da je uspijevao da se odbrani.

Aleksandar je svjedočio i da ga je Srđan mnogo tukao u djetinjstvu pričajući mu da nije njegov sin te da je mlađem bratu puštao porno filmove iako je bio dijete. Njegova sestra Sandra, koja je poslije razvoda ostala da živi sa ocem, svjedočila je da joj se jednom prilikom otac uvukao u krevet pijan, nakon čega se preselila kod majke gde su već bila njena braća.

U toku svjedočenja Valentine Mitić, bivše supruge ubijenog i Aleksandrove majke, koja je potvrđivala navode o maltretiranju Aleksandrov brat od strica Marko Marinković, koji je prvo odbio da svedoči, zatražio je da da iskaz „jer ne može da sluša laži o stricu“. On je rekao da prvi put čuje da je Srđan seksualno zlostavljao Aleksandra i da nije tačno da je mlađem sinu puštao porniće jer nije bio takav čovjek.

– Srđan je bio omiljen u selu. Kada je Aleksandar došao da živi sa njim, bio je mnogo sretan, kupovao mu je cigarete, zajmio se za hranu, rekao je on. Suđenje je prekinuto zbog dojave o bombi i biće nastavljeno 15.juna.

Na pitanje sudije Aleksandra Teodosića, zbog čega je poslije prve očeve “nepristojne ponude” ostao da živi sa njim još 50 dana Aleksandar je rekao: “nisam imao kud”.

– See more at: http://www.avaz.ba/clanak/240176/stravicno-sin-sa-22-uboda-ubio-oca-jer-ga-je-tjerao-da-ga-oralno-zadovolji#sthash.ZooXQ51K.dpuf

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI