STRAVICAN UDES KOD VRCINA

Na autoputu Beograd-Niš kod bivše napla=tne rampe Vrčin oko 14.00 dogodila se stravična saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo više vozila. Jedna osoba izgubila je život, dve osobe su zadobile teže povrede a tri lakše, saz=naje nas portal
 

Na autoputu Beograd-Niš kod b=ivše naplatne rampe Vrčin dogodio se udes u kome su učestvovala tri vozila. Jedna osoba izgubila život. Dve osobe su zadobile teže povrede, a tri lakše, javlja RTS.Do nesreće je došlo pre 14 sati, na autoputu Beograd – Niš, u smeru k=a Nišu, oko 200 metara daleko od naplatne rampe. Ispred naplatne rampe se formirala kolona vozila i saobraćaj se usporeno odvija.

Ekipe Hitne pomoći prevezle su povređene =osobe. U Domu zdravlja Grocka, čije ekipe su takođe izašle na mesto nesreće potvrđeno je RTS-u da je jedna osoba izgubila život. Povređeni su prebačeni u gradske zdravstvene ustanove.To je druga saobraćajna nes=reća od jutros na autoputu nedaleko od Beograda. U lančanom sudaru koji se dogodio rano jutros poginula je jedna osoba, a pet je povređeno.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI