STEFANOVIC ZA NAS PORTAL: VUCIC I ORBAN RAZGOVARACE O MIGRANTSKOJ KRIZI

Стефановић је у изјави новинарима у Шиду подсетио да је у више наврата разговарао са мађарским министром унутрашњих послова Шандором Пинтером О мигрантској кризи, те да му је мађарски колега рекао да та земља неће одустати од одлуке да прима дневној на своју територију САМО 30 миграната.


Мигрантска криза биће једна од тема сутрашњих разговора премијера Србије и Мађарске Александра Вучића сам Виктора Орбана у Београду, рекао је данас потпредседник Владе Небојша Стефановић.
Прочитај још
Стефановић је у изјави новинарима у Шиду подсетио да је у више наврата разговарао са мађарским министром унутрашњих послова Шандором Пинтером О мигрантској кризи, те да му је мађарски колега рекао да та земља неће одустати од одлуке да прима дневној на своју територију само 30 миграната.
Додатни Проблем је, рекао је Стефановић што ни Србија више не прима Мигранте, па је њихов проток кроз Западно-балканску руту знатно отежан.О свему ТОМЕ СУТРА ће бити да разговарамо Делегације Мађарске и Србије у Београду – рекао је Стефановић и нагласио да мигрантску кризу не могу да решити ни Србија ни Хунгари и да се нису ни одговорне за креирање Те кризе.
Он је навео да Европска унија, уколико не буде желела да прима више Мигранте, да сам каже, те да онда и Србија морати да обавести у ЕУ да ни она не може да Мигранте примати бесконачно, а да они из Србије не могу да оду. То није економски реално нити Србија може да се поднесе – рекао је Стефановић.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI