STEFANOVIC NA ZASEDANJU SKUPSTINE INTERPOLA U PEKINGU

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutršnjih poslova dr Nebojša Stefanović poručio je po završetku zasedanja Generalne skuštine Interpola u Pekingu, da će Republika Srbija u okviru Interpola nastaviti da sarađuje sa svim državama sveta u snažnim naporima da pobedimo terororizam, organizovani kriminal i svaki vid ugrožavanja bezbednosti naših građana
 

– Poruke koje smo danas čuli od predsednika NR Kine Si Đinpinga, ali i drugih učesnika, bile su upravo da samo zajedno ujedinjeni možem pobediti ovakvu vrstu opasnosti i da ne postoji zemlja koja je dovoljno jaka da sama to uradi.

Našim kineskim prijateljima zahvaljujem se na ogromnoj podršci i pomoći, pogotovo kada je reč o zaštiti integriteta Republike Srbije. Zahvaljujući toj, ali i podršci drugih prijatelja u Interpolu, uspeli smo da sprečimo da samoproglašeno Kosovo samostalno uđe u sastav ovog organa“ rekao je mnistar Stefanović.

 Stefanović se još jednom zahvalio svima u Interpolu koji su prepoznali pravednost naše borbe.– Nadam se da ćemo i u budućnosti uspevati da zajedno sa našim prijateljima pobeđujemo sve izazove koji su pred nama. Srbija nastavlja da bude zemlja koja predstavlja simbol bezbednsti i borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije na teritoriji čitave naše zemlje i mi ćemo u saradnji sa drugim zemljama nastaviti da radimo u tom pravcu – istakao je ministar Stefanović.
Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI