STEFANOVA MAJKA: NAPUSTIO JE SKOLU JER NISMO IMALI ZA AUTOBUS

Стефаново беживотно тело пронашао је његов лек крај Тисе, Младић је пресудио себи на најболнији начин тако што се обесио о дрво. О стравичном призору Нико није могао да говори
Трагедија која се догодила прије неколико дана када је пронађено беживотно тело осамнаестогодишњег Стефана Симића из Мола који се обесио крај Тисе, изазвала је стравичан шок када су утврђени разлози зашто је Штефан Уствари пресудио себи.


ДРУГОВИ затекли призор из пакла: Стефан С. (18), се обесио о дрво на обали реке!
Нема од бола за изгубљеним дететом које је имало само осамнаест година, мајка Марија испричала је за телеграф Да Штефан више није могао да поднесе беду сам немаштину у којој су зивели:

– Моје дете је желело да учи и да створи себи бољи живот, или прошле године није могао да заврши трећи разред Школе за куваре У Бечеју јер нисмо имали пара ни за месечну карту – јецајући прича неутешна мајка.

-Молила Сам на све стране да нам помогну-саис нам Марија.Живимо У кући без струје, без основних услова за живот, па и поред тогу Он је Зелео да заврши факултет, а сада ГА нема.

Стефан и мајка Марија Живели су од социјалне помоћи. У скромној кући у којој нема струје туга и неверица. Стефан је тог недељног поподнева отишао од куће, прича нам мајка:

– Мислила сам је код друга на викендици, али када се ни у понедељак није појавио, позвала полицију Сам. Звала сам све његове другаре који су кренули у потрагу за њим, кроз јецај говори Марија.

Стефаново беживотно тело пронашао је његов лек крај Тисе, Младић је пресудио себи на најболнији начин тако што се обесио о дрво. О стравичном призору Нико није могао да говори.

На друштвеним мрежама Истакнуте су дирљиве поруке неговите пријатеља- “Добар умире млад … Брате Зивис У НАШИМ срцима! Почивај у миру”.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI