STEFANEK STIGAO NA AERODROM: Drago mi je sto sam pokrenuo lavinu medalja!

ŠTEFANEK STIGAO NA AERODROM: Drago mi je što sam pokrenuo lavinu medalja!
Olimpijski šampion u rvanju Davor Štefanek stigao je u Srbiju, a pripređen mu je svečani doček na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”
 

Srpskog zlatnog rvača sa Olimpijskih igara u Riju uz šampanjac dočekali su članovi porodice, čelnici Rvačkog saveza Srbije i njegovog kluba Proleter iz Zrenjanina, zamenik ministara za omladinu i sport Uroš Zeković i generalni sekretar Predrag Peruničić, koji su mu čestitali na ogromnom uspehu.

On je iz Rija u Beograd došao letom preko Pariza, ali je i pored dugog puta i velike pompe bio veoma raspoložen.

– Drago mi je što sam pokrenuo lavinu medalja. Kada sam sleteo u Pariz odmah sam pogledao kako su ostali srpski takmičari prošli i jako sam se obradovao kada sam video da smo osvojili još odličja – rekao je Štefanek i dodao:

Žao mi je Tijane jer mislim da je zaslužila zlato, ali mlada je vreme je pred njom. Biće sigurno još medalja, bar još 5-6 – poručio je olimpijski šampion.

Štefanek je osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 66 kilograma grčko-rimskim stilom, posle pobede u finalu nad Jermenom Migrana Arutunjana. To je prva medalja za srpsko rvanje posle 32 godine, odnosno prvo zlato posle 40 godina.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI