STEFAN S. 18, PRONADJEN MRTAV NA OBALI TISE KOD MOLA

Stefana S. (18) iz Mola pronadjen je mrtav .Na obali Tise, gde je saobraćala skela, u utorak kasno popodne pronađeno je beživotno telo Stefana S. (18) iz Mola.Stravičan prizor mladića koji je visio obešen na grani topole, pronašli su njegovi drugovi nakon dvodnevne potrage. Stefan je nestao u nedelju uveče, kad se sa jednim drugom zaputio ka obali Tise. On i njegova majka živeli su sami, u više nego skromnim životnim uslovima.

– Zabrinuta što ga dugo nema, Stefanova majka ga je u nedelju bezuspešno tražila. Sutradan je policiji prijavila njegov nestanak. U opsežnu potragu uključili su se Stefanovi drugovi. Oni su ga na kraju u utorak kasno popodne i pronašli – rekao je izvor blizak istrazi.

Na severu Vojvodine, kikindska policija je tokom prošle godine registrovala 23 samoubistva. Od početka 2016. godine, već se ubilo toliko osoba, među njima i jedna maloletnica. Trinaestogodišnja devojčica iz Sente, obesila se u pomoćnim prostorijama kuće, a beživotno telo pronađeno je 14. marta.

Još se pamti tragedija koja je 2009. godine  potresla Martonoš. Tada se dvanaestogodišnji dečak iz ovog sela kod Kanjiže obesio na tavanu porodične kuće.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI