Srpski tinejdzeri SILOVALI devojcicu (14), pa je kao kao životinju izbacili na ulicu!

Veći deo bande srpskih tinejdžera koji su optuženi da su u Nemačkoj silovali 14-godišnju devojčicu, nakon čega su je polugolu izbacili na ulicu i ostavili da skoro umre od hladnoće, osuđen je na uslovnu kaznu

Trojici maloletnika i jednoj njihovoj vršnjakinji izrečene su uslovne kazne. U zatvor će morati samo jedan mladić, koji je punoletan.

Denisu M. (14), Živoradu S. (17), Aleksandru N. K. (16) i Bošku P. (21) sudilo se da su učestvovali u grupnom silovanju devojčice u Hamburgu. Kao vođa je označen Boško, koji je osuđen na četiri godine zatvora. U Nemačkoj su boravili sa svojim porodicama kao migranti iz Srbije.

Sva trojica su smeštena u objektima Centra za mlade, moraće da idu na terapije i redovno u školu. U suprotnom, prekršiće uslovnu i biće poslati u zatvor – Živorad na dve godine, Aleksandar na 20 meseci, a Denis na 16 meseci.

Devojčicu su napali 11. februara ove godine, posle proslave jednog rođendana. Silovali su je u jednom stanu i zatim je polugolu izbacili u dvorište, gde je skoro umrla od hladnoće. Spasao ju je meštanin koji ju je primetio u prolazu i pozvao hitnu pomoć. On je ispričao da je devojčica u nesvesti ležala na hladnoći samo u donjem vešu i da je bila promrzla. Kada je primljena u bolnicu, temperatura joj je bila 35,4 stepena, pa je lečena od hipotermije.

Drugarica snimala silovanje!

Žrtvu je u kuću gde su je silovali namamila devojčica Lisa H. (15), koja je silovanje snimala. Ona se takođe našla na optuženičkoj klupi i osuđena je na godinu dana uslovno. Lisa ju je pozvala da se pridruži dečacima koji su ih čekali. Iako je bila malo nervozna zbog toga, žrtva je ispričala da je pristala jer se osećala sigurno, upravo zato što je tu bila i druga devojčica. Međutim, tamo su je najpre napili, a kada je bila van sebe, jedan po jedan silovali.

Dvojici mladića, Bošku P. (21) i Aleksandru K. (16), nakon napada je određen pritvor, a Živorad S. (17) i Denis M. su zadržani u Centru za mlade, odakle je Denis pobegao, pa je nemačka policija aprila ove godine izdala poternicu za njim.

Sudija je izjavio da su devojčicu tretitali kao objekat.

– Iskoristili su je i izbacili je kao đubre – naveo je on, svestan da će javnost zbog prilično blage kazne reagovati.

On je naveo i da su optuženi u potpunosti priznali zločin i izrazili kajanje na suđenju, koje je bilo zatvoreno za javnost, pošto se radi o maloletnicima.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI