SRNA LANGO : PAVLE je Svetac jer je isao tramvajem i retko jeo

Glumica: Zar je patrijarh Pavle svetac zato što se vozio tramvajem?
Glumica Srna Lango napisala je skandalozan tekst na svom Fejsbuk profilu u kojem je kritikovala predlog da se pokojni patrijarh Pavle proglasi svecem

Ona je, naime, napisala da, ako on treba da se proglasi svecem, to treba da se uradi i sa celom Srbijom.

– Svetac jer je išao tramvajem i retko jeo? Možda je i češće jeo al ga hteo metabolizam, ne znam. Pa, da proglasimo onda celu Srbiju konačno svetom, sve ponaosob, jerbo mislim da i ređe jedu a gradskim prevozom taljigaju svakako. o blagosiljanju mržnje onomad uz kandilo, da ne počinjem. Čuj, svetac – napisala je ona.

printscreen facebook

Pojedini komentari ispot njenog status su iznenađujući jer su podržali stav glumice.

– I sad ću uvrediti obožavaoce patrijarha Pavla… ali evo kako je on video gde je mesto ženi… Nalažući ženama kao obavezu, bez obzira na sve loše osobine muža… Da bude poslušna i da mu čini ustupke, hrišćanstvo vidi u tome sredstvo za ukorenjivanje mira u bračnim odnosima i ponovno uspostavljanje bračne sreće – bio je jedan od komentara.

Glumica je potom izbrisala sraman komentar na Fejsbuku, da bi se obračunala sa svima koji su je osudili zbog osude da patrijarh Pavle treba da bude proglašen svetac, braneći svoj stav time da je na nju otvorena sezona lova, ali i dalje tvrdeći da patrijarh, ne spominjući ga direktno, ne treba da bude proglašen svecem.

Public

– Onima koji me prate jer sam pogrešna, anonimna, zla i puna nepoštovanja/sve citati, osim što je i istina/, a odnedavno i zvanično premalo srpskog prezimena, želim da kažem sada, kada je mrežom otvorena sezona lova na mene i tu moju pogrešnost, a sve u svrhu dokazivanja njihove religijsko čovečanske ispravnosti i finoće komunikacije: nema gadosti koju možete reći ili napisati da je već nisam proživela iz nečijih usta na ovom tlu izrečenu, a zapravo, ipak, nemate pojma! U mojoj biografiji ima mnogo opakijih razloga za uvrede i pokušaj diskreditacije od pominjanja onoga u čemu jesam ili nisam javno učestvovala. Ja sam jako pogrešna osoba, da, samo ne pretendujem na nešto drugo. Sretnite se sa sobom. u potpisu plaha šumska životinja, pogrešne krvi, misli i posla… ipak ne i pokrivene glave kako savetovaše veliki, ženama – poručila je glumica.

printscreen facebook

Nakon ovog skandala glumica Srna Lango je zatvorila svoj profil na Fejsbuku.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI