SREDNJE SKOLE PUNE SEKSA NASTAVNIKA I UCENICA! Tamara svojom knjigom uzdrmala Srbiju

Predsednik Foruma stručnih škola Milorad Antić POTVRDIO NAVODE IZ KNJIGE KOJA JE ŠOKIRALA SRBIJU!
Tamara Marinković, bivša učenica zemunske Saobraćajne škole, u knjizi “Trofeji” do sitnih detalja opisala seks nastavnika i đaka * Siguran sam da je pisala o stvarnim događajima, u našim školama sve puca od seksa, kaže Antić

Tamara Marinković svojom knjigom uzdrmala Srbiju
Znam slučajeve u kojima su se seks-afere nastavnika i učenica završavale trudnoćom i brakom

Milorad Antić

Srednje škole u Srbiji pune su seks-skandala i ljubavnih veza između nastavnika i učenica, tvrdi predsednik Foruma srednjih stručnih škola Milorad Antić! U prilog tome ide i nedavno objavljena knjiga “Trofeji”, koja je šokirala javnost i u kojoj autorka Tamara Marinković, bivša učenica saobraćajne škole u Zemunu, do najsitnijih detalja opisuje seks između nastavnika i maloletnih učenica.

Iako autorka nije ni potvrdila ni demantovala da su događaji iz romana istiniti (pogledajte okvir), Antić ne sumnja u njihovu autentičnost, jer se slični seks-skandali masovno dešavaju po srednjim školama u Srbiji.

Prema Antićevim rečima, profesori u srpskim školama sve teže odolevaju “zabranjenom voću”, odnosno ljubavnim vezama sa učenicama.

Postoje zanimanja u kojima su muške osobe posebno zanimljive adolescentkinjama, pa se tako devojke vrlo često zaljubljuju u svoje profesore. Ono što ne valja u ovoj konkretnoj priči jeste što to ni zakonski ni moralno nije dozvoljeno

– Odmah da kažem da je knjiga “Trofeji”, u kojoj je opisana ljubavna veza nastavnika i đaka, sigurno autobiografija bivše učenice. Čekala je da završi školovanje, a onda sve obelodani u svom romanu. Svaka joj čast za hrabrost! Sve češći su slučajevi u kojima profesor stupa u seksualne odnose sa svojim učenicama! Oni posle odlaze na tajna viđanja, skrivaju se po kabinetima i nikom ništa! Tamara je samo jedna od hiljadu učenica u Srbiji koje su radile ovako nešto. Dešavalo se i da te veze odu predaleko, da se završe trudnoćom i venčanjem – ističe Antić.

Prema njegovim rečima, neki profesori čak imaju i posebno opremljene kabinete za seks!

– Veliki broj učenica se provokativno oblači i slobodno ponaša u školi, a moje kolege često izgube kompas i upuštaju se u skandalozne avanture. Javna je tajna da jedan ugledni profesor već godinama u školi ima svoj kabinet u kojem, umesto table i stola, ima bračni krevet u koji privodi znatiželjne srednjoškolke – dodaje naš sagovornik.

U knjizi se jasno prepoznaju likovi nastavnika iz Saobraćajne škole, nema šanse da su događaji izmišljeni
Izvor Informera iz Saobraćajne škole

Sa druge strane, knjiga “Trofeji” Tamare Marinković izazvala je pravi zemljotres u Saobraćajnoj školi u Zemunu, koju je pohađala, ali i u celoj srpskoj školskoj javnosti.

– Knjiga je objavljena nedavno i od tada je u školi prava drama. Iako su imena svima promenjena, iz opisa se jasno vidi koje moje kolege su učestvovale u ovoj “igri”. Svi smo zgranuti i očajni, a najgora stvar je što su pojedina stručna lica u školi sve ovo znala. U romanu jasno stoji da je glavna junakinja išla kod psihologa i pedagoga, da im se jadala, ali da nije želela da ugrozi svoje ljubavne partnere, jer su to ugledni profesori koji iza sebe imaju brak i decu. Kao neko ko je dugo godina deo ove škole, siguran sam da ova knjiga nije Tamarina mašta, već istina – otkriva izvor Informera iz Saobraćajno-tehničke škole u Zemunu.

Tamara: Likovi iz romana, nemojte da me napadate

Autorka sporne knjige Tamara Marinković nije potvrdila, ali ni demantovala da su “Trofeji” pisani po istinitim događajima. Ipak, na svom Instagram profilu nakon objave knjige obratila se svim akterima romana i time nagovestila da su oni i pak stvarni!
– Dragi likovi, knjiga “Trofeji” je umetničko delo, nije optužba. Knjiga “Trofeji” je nešto što sam sama stvorila i ne postoji niko na ovome svetu ko može da je zabrani. Nemate razloga da me mrzite, napadate, niti pretite. Ne plašim se i ne bežim ni od koga. Ako želite da se sretnemo i pogledamo u oči, najavite se kod glavnog urednika izdavačke kuće u bilo koje doba dana – poručila je Marinkovićeva.
Tamara juče nije želela da govori za Informer zato što “trenutno nije u Beogradu”, pa nas je uputila na izdavača Miroslavu Petrović. Međutim, ni ona nije htela da komentariše knjigu:
– Pročitajte knjigu, pa ćemo o svemu pričati kada se Tamara vrati. Tako je mnogo bolje – ljubazno nam je rekla Petrovićeva.

 

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI