SREBRENICA: KOZOJEB JANKOVIC OPTUZIO SRBIJU ZA GENOCID

Propali dosovski predsdnički kandidat i samovani lider opozicije Saša Janković otputovao je u Srebrenicu, tri dana pre komemoracije bošnjačkim žrtvama, i tamo još jedom optužio Srbe za navodni gencid!

Janković je prošle nedelje u straim medijima ispljuvao Srbiju zato što ne priznaje “genocid”, a svoje sumanute optužbe ponovio je i juče u memorijalnom centru u Potočarima tokm susreta s bivšim gradonačelnikom Srebrenice Ćamilom Durakoićem.
Za mene kao čoveka značajno je da se suočim s najtžim zločinom. Značajno je i za moj narod. Svako od nas treba da pogleda u svoje dvoište i reši duhove iz prošlosti. Nijedan narod nije kriv, ali jesu pojedinci. Ovo je ljudska tragedija i delim s ovim ljudima osećanje – rekao je anković.Analitičar Dragomir Anđelković, upitan da prokoentariše Jankovićev nastup u Srebrenici, kaže da bivši ombudsman ima cilj da se ulaguje srpskim neprijateljima
Nije problem odlazak u Srebrencu, ali je problem kad se tamo lažno prihvata krivica u ime naroda. Znamo da to nikako ije bio genocid. Janković je otišao tamo tri dana ranije kako bi čitavoj stvari dao posebnu pompu i kako bi se dodvoraao bosanskim ekstremistima i njihovim zapadnim zaštitnicima – naglašava Anđelković.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI