Srđan Cvetanović pucao u Ivanu Panzalović pa se ubio

Komšije tvrde da se sinoć na Dedinju u ulici Koste Racina odigrala dramatična scena između preminulog Srđana Cvetkovića (59) i glumice Ivane Panzalović (30), za čiji život se lekari trenutno bore! Njihovi prijatelji su verovali da je sve čarobno u njihovoj vezi, jer su se verili pre samo mesec dana, međutim tragedija koja se dogodila noćas pokazala je da se iza zatvorenih vrata odigravao užas…
 

Srđan je 7. avgusta, dakle pre tačno mesec dana na društvenoj mreži Fejsbuk obelodanio da je verio glumicu Ivanu Panzalović. A u jednom od komentara je napisao ‘da je ona žena njegovih snova’.Prijatelji su tom prilikom čestitali novopečenom verenom paru, a Srđan je još jednom iskoristio priliku da potvrdi koliko voli Ivanu, koju je danas ranio.

On je napisao: Ivana je nešto posebno!

Inače, pojedini mediji navode da je Ivana mesecima pokušavala da izađe iz ove veze, ali da li su ovi navodi tačni pokazaćeistraga.Podsetimo, Srđan Cvetanović (59) je izvršio samoubistvo, nakon što je u glavu hicem iz pištolja ranio glumicu iz ‘Kursadžija’ Ivanu Panzalović, nakon žustre svađe.Prethodno je glumica telefonom prijavila da je Cvetanović juri nožem po stanu. Patrola policije je za dva minuta bila na licu mesta, a pomahnitali čovek je upravo tada upotrebio oružje. 

Bio je specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, primarijus, magistar medicinskih nauka VMA Beograd.Inače, Cvetanović je bio autor više od 100 radova iz oblasti rekonstruktivne hirurgije, hirurgije urođenih anomalija, hirurgije šake i estetske hirurgije.Međunarodno poznat hirurg koji je operisao i učio na poziv brojnih klinika širom sveta – u Italiji, Kanadi, Grckoj, Rusiji, Sjedinjenim državama i Brazilu.Estetsku i plastičnu hirurgiju je u više navrata usavršavao u Brazilu, Japanu, Francuskoj, a hirurgiju šake u Velikoj Britaniji.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI