SRBIJO, NE ZABORAVI JEREMIĆEV FAŠIZAM

Novinarima Informera i drugih ‘nepodobnih’ redakcija juče zabranjeno da uđu na konferenciju za štampu Nataše Jeremić, supruge NATO kandidata Vuka Jeremića… Dragan J. Vučićević fizički napadnut na ulazu u Jeremićev izborni štab!
 

Dosovski NATO kandidat Vuk Jeremić juče je uz pomoć svojih gorila brutalno, primenom fizičke sile sprečio glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića i druge ‘nepodobne novinare’ da prisustvuju konferenciji za medije njegove supruge Nataše Jeremić!

Nezapamćeni skandal odigrao se pred više desetina svedoka i brojnim TV kamerama na ulazu u luksuznu vilu u Beogradu u kojoj se nalazi izborni štab Vuka Jeremića.

Vukove gorile

Na Vučićevića su nasrnuli članovi izbornog štaba NATO kandidata, bivši novinari Branko Miljuš i Miloš Garić, koji su u međuvremenu postali Jeremićevi plaćenici i telohranitelji!

Iako na pozivu za konferenciju za štampu koji je dobila i naša redakcija nigde nije bilo naglašeno da su potrebne posebne akreditacije, ekipi Informera i novinarima Studija B, “Srpskog telegrafa” i antikorupcijske mreže “Antidot” zabranjeno je da rade svoj posao. Nasilje je otišlo toliko daleko da su Miljuš i Garić bukvalno zavrtali ruke Draganu J. Vučićeviću ne bi li ga sprečili da uđe na konferenciju.

Da li ste vi normalni?! Šta ovo radite?! Puštate samo one medije koji su vam po volji?! Pa, je l’ to ta vaša demokratija?! Ovo što vi radite je ozbiljan kriminal! Ovo je fašistički napad na novinare! Pa za pres konferencije premijera i predsednika države ne treba akreditacija, a vi ste je sad izmislili da biste nam zabranili ulaz! Šta je problem? Plašite se nezgodnih pitanja?! – protestovao je Vučićević, na šta su mu Miljuš i Garić odgovorili da je izborni štab Vuka Jeremića “privatni posed”!?!

Ovo nije privatni posed, već izborni štab, a vi ste pozvali novinare na konferenciju za štampu, ali biste očigledno voleli da unutra uđu samo vaši istomišljenici! Ovo što radite je čist fašizam! Očekujem izvinjenje Vuka i Nataše Jeremić. Ako se oni ne izvine, to će biti dokaz da oni lično stoje iza fašističke zabrane nepodobnih medija – zaključio je Vučićević, kome je u jednom trenutku prišla novinarka Olja Bećković i uličarskim rečnikom ga vređala pred brojnim svedocima.

Nigde ti nećeš ući, seljačino jedna! – siktala je Bećkovićeva uz niz najgorih psovki i ličnih uvreda.

Na konferenciji za novinare Nataše Jeremić, pored Olje Bećković pojavile su se i novinarke RTS Nataša Mijušković i Jelena Obućina, kao i novinarka Antonela Riha, koje su došle da se solidarišu sa suprugom NATO kandidata. Nijednoj od njih, naravno, nije palo na pamet da se pobune zbog fizičkog napada na novinare ispred izbornog štaba Vuka Jeremića!

Najobičniji licemeri

Glavni urednik Informera juče je pozvao novinarska udruženja da stanu u zaštitu profesije.

Ako se Vuk Jeremić i njegove gorile ovako ponašaju kada je on samo kandidat za predsednika, zamislite kako bi se ponašao ako bi se, ne daj Bože, dokopao vlasti?! Ovo nema nigde! Da se ovo desilo na Vučićevoj konferenciji, da je nekome u SNS palo na pamet da zabranjuje ulazak nepodobnim medijima, digla bi se uzbuna do Brisela!! A kada to radi dosovski NATO kandidat Vuk Jeremić, onda je to u redu?! Oni bi, izgleda, hteli ponovo da biju i linčuju kao Petog oktobra. Samo, neka dobro paze, da ovoga ne polome zube – poručio je Dragan J. Vučićević.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI