SRBIJA NECE UTICATI MA REFERENDUM U REPUBLICI SRPSKOJ

Србија ће бити без обзира на одређене разлике у вођењу ситуације у региону, увек подржати Српски народ, грађане Републике Српске и њене институције стоји у саопштењу

 Председник Републике Србије Томислав Николић и председник Владе Александар Вучић састали су се данас у Београду са представницима политичког живота Републике Српске.
Након састанка усаглашена је заједничка изјава председника и премијера Републике Србије у коме се каже:
 Pазговарали су данас са најзначајнијим представницима политичког живота Републике Српске. Основна тема разговора била је Очување стабилности и мира у региону. Председник и премијер истакли су да је политика Србије Поштовање територијалног интегритета БиХ као и интегритета ентитет Републике Српске. Председник и премијер осудили су организоване нападе који из појединих земаља региона стижу против Републике Србије и српског народа, као и лицемерно ћутање сам Прављење лажних Симетрија сам равнотежа од стране значајног дела међународне заједнице.
Николиић И Вучић је нису пружили подршку, или ни на који начин нису желели да утичу на промену политичких ставова легитимно изабраних политичара у Републици Српској поводом одржавања најављеног референдума.
Србија ће бити, без обзира на одређене разлике у виђењу ситуације у региону, увек подржати Српски народ, грађане Републике Српске и њене институције.

 

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI