SRAVICNO: Zbog devojke SEDMORICA metalnom šipkom mladiću (23) probila utrobu

Policija je u Smederevu uhapsila M. S. (27), M. Č. (30) i D. G. (33) pod sumnjom da su izvršili krivično delo ubistvo u pokušaju, N. D. (28) i D. Č. (27) se terete za nanošenje teških telesnih povreda, a M. D. (26) i D. A. (19) za nasilničko ponašanje.

Njih sedmorica su u noći između nedelje i ponedeljka, u dvorištu OŠ “Sveti Sava” teško povredili dvojicu Smederevaca metalnim šipkama, palicama i lancima. Tuča je, navodno, izbila zbog devojke.U divljačkom batinanju, teško je povređen Branko Vučetić (23), koji je odmah prebačen u Klinički centar u Beogradu. Policija, koja je stigla na mesto obračuna, prvo je posumnjala da je Vučetić izboden nožem. Ispostavilo se da mu je metalnom šipkom probijena utroba, od čega su mu stradali slezina, bubreg i pluća, i on je još uvek u teškom stanju.

Dušan Bogićević (26), veslački reprezentativac i trostruki osvajač medalja na prvenstvima u Evropi, bio je u kolima i čekao Vučetića dok je tuča trajala. Kada je, posle izvesnog vremena, pošao da ga traži, naišao je na jezivu scenu.

I njega su napali, pa je zadobio povrede glave i tela. Povrede su mi sanirane u smederevskoj bolnici. Sedmorici osumnjičenih nasilnika određeno je policijsko zadržavanje.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI