SPREMAJU RAT U NEDELJU! Dosovski NATO kandidati proglasiće izbornu krađu, 300 huligana će kamenovati sedište RIK!

Saša Janković, Vuk Jeremić, Boško Obradović i Saša Radulović imaju precizan plan za izazivanje krvavih uličnih sukoba u Beogradu odmah posle izbora! U nedelju u 21h proglasiće “izbornu krađu”… Spremili 300 huligana (njih 100 dovode iz Šapca i Čačka), koji će se tući sa policijom i kamenovati RIK!

Dosovski NATO predsednički kandidati okupljeni u neformalnoj ‘JOJ koaliciji’ – Vuk Jeremić, Boško Obradović i Saša Janković sa sve liderom DJB Sašom Radulovićem spremaju se da u izbornoj noći u centru Beograda izazovu pravi ulični rat, upozoravaju odlično obavešteni izvori Informera!

Kako saznajemo, opozicioni lideri imaju precizan plan za izazivanje krvavih sukoba 2. aprila uveče. Njihov krajnji cilj jeste da Srbiju gurnu u sistemski haos kakav poslednjih meseci gledamo u Makedoniji i da tako pokušaju da se bez izbora dokopaju vlasti.

Stvoriće haos

Naši sagovornici kažu da je dogovoreno da se tokom celog izbornog dana u nedelju pravi atmosfera neregularnosti.

Podnosiće na stotine prigovora, pokušaće da na izbornim mestima izazovu fizičke sukobe sa pristalicama SNS za koje bi onda optužili vlast. Planiraju čak i da insceniraju napade na Sašu Jankovića ili Vuka Jeremića… – nabraja naš sagovornik, inače bliski saradnik Saše Jankovića.

Prema njegovim rečima, sve će kulminirati u nedelju u 21 čas…

Jeremić, Janković, Obradović i Radulović održaće zajedničku konferenciju za medije u centrali DS na Terazijama na kojoj će proglasiti “veliku izbornu krađu”. Šta god da bude na izborima, kako god da prođe glasanje i koliko god da Vučić dobije glasova, oni će proglasiti krađu! Najprljavije će napasti vlast, tvrdiće da su izbori pokradeni na Kosovu i na jugu centralne Srbije i onda će pozvati građane na demonstracije u centru Beograda – prenosi sagovornik Informera.

Kako saznajemo, plan je da se demonstranti predvođeni liderima opozicije zapute ka Republičkoj izbornoj komisiji, gde će izazvati žestoke nerede…

Već su spremili oko 300 huligana, od kojih njih sto organizovano dolazi iz Čačka i Šapca. Oni će udariti na policiju, tući se s njima i potom pokušati da upadnu u RIK. Plan je i da centralu Republičke izborne komisije gađaju jajima i kamenjem. To će biti tek početak dramatične noći u kojoj neće prezati ni od kakvog nasilja, a sve kako bi pokušali da ponište volju birača i nasilno se dokopaju vlasti – zaključuje naš izvor.

Čelnici ‘JOJ koalicije’ i Radulović juče se nisu oglašavali ovim povodom.

S druge strane, poslanik SNS Vladimir Đukanović veruje da će ova četvorka u očajničkom pokušaju da dođe na vlast uraditi baš sve.

Janković, Jeremić, Obradović i Radulović su spremni na sve, pa i na žrtve ne bi li se dokopali vlasti, ali to govori o tome kakvi su ljudi. Međutim, ne verujem da će za tako nešto imati podršku građana. Nadam se da će državni organi, u slučaju da JOJ koalicija zaista nešto pokuša, reagovati mudro i da će uspeti da zaštiti građane i institucije ove zemlje… – ističe Đukanović.

Ovo se mora sprečiti

Analitičar Dejan Vuk Stanković podseća i da posle prošlogodišnjih parlamentarnih izbora nijedan od sadašnjih kandidata za predsednika nije bio spreman da prihvati rezultate koji su bili nepovoljni po njih.

Tada smo bili svedoci kako su pojedini lideri stranaka upali u RIK i pokušali da organizuju nekakve proteste. Ne treba isključiti mogućnost da bi nešto slično moglo da se desi i posle predsedničkih izbora. Kampanja ovakva kakva jeste ne garantuje da neće biti pokušaja izazivanja haosa. Oštre reči se upućuju, podignute su tenzije, a opozicija već priča o izbornoj krađi i time pravi scenografiju za izborno potkusurivanje na ulici – zaključuje Stanković.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI