SONJA: NIJE MI TESKO, NIKO NIJE UMRO

Sonja Vuksanović kaže da je ne boli što joj je propao brak sa folk pevačem Acom Lukasem i tvrdi da nije pročitala nijednu uvredu koju je on izneo na njen račun
 

Sonja Vuksanović konačno je pogovorila o svom razvodu od folkera Ace Lukasa i ekskluzivno za Informer poručila da joj nije teško što joj je brak propao.Kreatorka kaže da joj niko nije umro da bi patila:
Nije mi teško. Pitaju me da li sedržim. Pa što se ne bih držala, nije mi niko umro – rekla je sa osmehom na licu Sonja Vuksanović.

Samo su mi ćerke važne
​ Baš me briga šta ko misli o meni, bitno mi je u šta moje ćerke veruju
Sonja VuksanovićOna kaže da je pored celog skandala koji je potresao njenu porodicu uspela da sačuva duševni mir zato što nije čitala izjave svog još uvek zakonitog supruga. Sonja tvrdi da ni ne zna da ju je Lukas optuživao za prevaru, da je nazivao kurvom, pokondirenom tikvom i jeftinom prodavačicom sa Kapali čarše.- Što se mene tiče, niko me nije uvredio jer ne čitam novine, ne zanima me šta se piše. Baš zato i ne doživljavam kao da sam prošla golgotu ili da sam bila na stubu srama. Kada nešto ignorišete, vas to ni ne dotiče. Sve je do stava u životu, a ja ga imam

Svima činim, pa i Lukasu

Sonja Vuksanović nedavno se videla sa Lukasom u Nemačkoj kako bi mu pomogla da sredi tamošnje papire. Ona kaže da mu je izašla u susret zato što je dobar čovek:
– Ja sam uvek svima sve činila – kratko je rekla Sonja.Kada smo je pitali da nam prokomentariše sve Lukasove optužbe na njen račun, Sonja nam je rekla da trenutno ne želi da odgovara na njih:a nmam razloga da se bilo kome pravdam, pogotovo ne nepoznatim ljudima. Baš me briga šta ko misli o meni, bitno mi je u šta moje ćerke veruju. One me najbolje poznaju, njima nemam šta da objašnjavam. Neću nikome da se pravdam, istina je samo ono šta ja kažem i što znam. Do sada nisam reč progovorila, a kada odlučim da to uradim, vi ćete biti prvi kojima ću sve ispričati. Trenutno sam srećna i ponosna na sebe što ćutim, što ni za koga ništa ružno nisam rekla.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI