SNS SLAVI 8 GODINA POSTOJANJA, VUCIC : Donosićemo najbolje, a ne najlakše odluke za Srbiju!

NAPREDNJACI SLAVE 8 GODINA POSTOJANJA, VUČIĆ PORUČUJE: Donosićemo najbolje, a ne najlakše odluke za Srbiju!
Srpska napredna stranka obeležila je osam godina postojanja svečanom akademijom u Smederevu, a lider partije Aleksandar Vučić poručio je da vlada na čijem je čelu neće donositi najlakše, već najbolje odluke za Srbiju

Uz zahvalnost koalicionim partnerima i članovima SNS, Vučić je zatražio još naporniji rad i zalaganje.

I kada imamo najviše glasova u savremenoj istoriji Srbije, moramo da radimo jače, upornije…  I po tome moramo da se razlikujemo od svih drugih stranaka na političkoj sceni u Srbiji – naveo je lider SNS i predsednik Vlade, analizirajući značaj i važnost koju SNS danas ima na političkoj sceni.

SNS će donositi najbolje, a ne najlakše odluke za Srbiju. Tako smo se ponašali, tako ćemo se ponašati – precizirao je Vučić.

On je kazao da je SNS pokrenula “sve ono što drugi nisu smeli”.

Kada smo donosili teške i ne uvek popularne odluke imali smo hrabrosti da kažemo narodu zašto mislimo da je to u njegovom interesu – rekao je Vučić.

Vučić je članovima SNS poručio da moraju više da razgovaraju sa narodom.

Nemojte zato što ste predsednici opština da ne razgovarate sa narodom. Niste više od naroda, razgovarajte sa narodom. Morate obratiti pažnju na ljude, sa njima da razgovarate i da ne mislite da smo klasa iznad.  Ne možete da menjate Srbiju, ako niste spremni da menjate sebe – podvukao je Vučić.

Patriotizam je kad dovedeš investitore, kada pregovaraš, pregovaraš bez prestanka, kad napraviš puteve, da omogućiš ljudima da pristojno žive – dodao je Vučić govoreći o rezultatima vlade na čijem je čelu.

Kada je reč o spoljnopolitičkoj poziciji Srbije, Vučić je naveo da će vlada nastaviti da vodi politiku kojoj su interesi na prvom mestu.

U politici nema velike ljubavi, ima samo velikih interesa… Mi imamo ljubav prema svom narodu, prema svojoj deci. Dok budem predsednik SNS i vlade, Srbija će imati samo jednu politiku, naš posao je da brinemo o samo o Srbiji, sit sam priča o podelama na Amerikance, Ruse, Evropljane, ovakve, onakve – objasnio je Vučić.

Nije politika da slepo slušamo nekoga, Srbija je uvek bila slobodarska zemlja, i nemamo pravo da slobodarski duh našeg naroda ukidamo. I to svi moraju da znaju – precizirao je u nastavku svog govora Vučić.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI