SNS 10 JANUARA ODLUCUJE O IZBORIMA

Kako Informer saznaje 10. januara biće održaa vanredna sednica Predsedništva SNS na kojoj će biti odlueno da li će se na proleće održati samo izbori u Beogradu, ili ćemo ipak imati i vanredne republičke parlamentarne izbore

 

Prema našim saznanjima, u SNS je još prlikom donošenja odluke na Glavnom odboru sredinom novembra prošle godine, da se na proleće ide samo na gradske izbore, bilo razmimoilaženja u mišljenjima, ali je tada prevagnuo argument da je ta odluka u boljem interesu Srbije.

Da podsetimo, upitan o mogućnostima da na proleće budu održani i parlamentarni izbori, član predsedništva SNS Nebojša Stefanović juče je rekao:- Kada smo doneli konačan stav, iako je, naravno, bilo različiti mišljenja, da idemo na redovne beogradske izbore bez vanrednih parlamentarnih, ni to nije valjalo. Sada čujem da smo to radili, jer navodno ne smemo da idemo na vanredne izbore, valjda, jer će nas ubedljivo pobediti ?ilas, Šapić i Janković na beogradskim, pa onda će oni morati da sačekaju još malo da bi nas pobedili na parlamentarnim… – rekao je Stefanović.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI