SMRAD SRDJAN SKORO OPTUZUJE VUCICA ZA PREBIJANJE NOVINARKI PINKA

Opijen mržnjom prema Vučiću, Škoro se pita da li je uopšte istina da su noinarke Pinka Gordana Uzelac i Mara Dragović pretučne na protestu Dveri?!?
 

Škoro je rekao da nasilje u društvu postoji već dugo i za to optužio predsednika Srbije:– A ono se generiše od strane jednog čoveka, a to je Vučić. On je taj koji proizvodi nasilje, kreira kompletni scenu i nasilje koje se događa je posledica svega toga. On bi trebalo da bude predsednik vih građana, a on to nije – rekao je Škoro.

Na vest da ni lider Dveri Boško Obradović nije hteo da se izvini zbog incidenta na protestu koji je taj pokret organizovao, a tokom kojeg su povređene novinark Pinka, Škoro je rekao da se “uopšte ni ne zna šta se dešavalo na tom protestu”.– Mi možemo samo da verujemo da se to desilo, jer sm videli snimak, isto kao što možemo da verujemo da je čovek spontano pao u nesvest na Televiziji Hepi tokom gostovanja Aleksandra Vučića, koji mu je odmah priskočio u pomoć. Uvek se pravi neka priča, ali mi ne znamo kompletnu priču iza svega. Kada bi neko iskreno ispričao šta se desilo, možda bi mnoge stvari bile jasnije – odvalio je Škoro.

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov smatra da samo neko ko je “ozbiljno opsednut” Aleksandrom Vučihem ili “beskrajno pokvaren” može dapao dve novinarke dok su bile na radnom zadatku.Jovanov je, naime, u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, naveo da je dve novinarke napao neki od prisutnih siledžija iz grupe malobrojnih pristalica Boška Obradovića i Milana Stamatovića, sa kojima se grli i ljubi Saša Janković.

– U slučaju SrđanaŠkora, Jankovićevog najbližeg saradnika, očigledno se radi o oboje. Samo nečovek, koji kroz osmeh govori o tome da su lekarki nalazi napadnutih novinarki lažirani, a snimci napada montirani, dok novinarke leže u bolnici i dok njihove porodice brinu za njihovo zdravlje, pokazuje svu monstruoznost Saše Jankovića i njegovih sledbenika – kaže Jovanov.Pema njegovim rečima, u iskrivljenom pogledu na svet Saše Jankovića i njegovih pratećih vokala kojim je svakim danom sve manje, očigledno je Vučić kriv i zato što njihovo zaštitno lice, Sergej Trifunović, preti da će mu „pišati po grobu“.

– Vučić im je kriv i zato što Saša Janković javno podržava Trifunovića da tu svoju zamisao ispuni. Verovatno je Vučić kriv i zato što je u stanu Saše Jankovića, iz pištolja Saše Jankovića stradao Predrag Gojković, a sam Janković imao barutne čestice na rukama – navodiJovanov.Uveren je, kaže, da građani Srbije nikada neće dozvoliti da oni koji sa osmehom govore o prebijanju novinarki i “pišanju po grobovima“ dođu u prilku da u Srbiji budu bilo šta više od onoga što su sada – malo mračno društvo koje svojim mantranjem o smrti, ubistvima i grobovima izaziva jezu kod svakog građanina Srbije.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI