SMENE U SNS-U: Leti deset neuspesnih naprednjaka!

Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, privodi kraju detaljnu analizu učinka na prethodnim izborima lokalnih funkcionera ove partije!

Kako nas portal saznaje, nedavno je smenjen poverenik SNS-a za Niš, a na to mesto imenovan je Zvezdan Milovanović, vlasnik sistema „Kopernikus“.

Istovremeno, posle u intervjua koji je Glišić dao za naš list, u kojem je poručio da će svi koji su na prošlim izborima ostvarili slab rezultat i pokušali da se kriju iza imena stranke i lidera Aleksandra Vučića morati da snose posledice, ostavku je sam podneo poverenik SNS-a iz Aleksandrovca. Očigledno je da su funkcioneri ozbiljno primili poruke predsednika IO i shvatili da nema šale, te da će se red da zavesti.
Glišić za naš list kaže da je ovo tek početak.

– Kao što sam i poručio, Srpska napredna stranka čvrsto se drži principa da svaki njen funkcioner mora da preuzme odgovornost za postignute rezultate i da niko nema pravo da se opusti ili krije iza imena našeg lidera Aleksandra Vučića. Sa svima sam razgovarao i oni veoma dobro znaju ko je podbacio. Prvih 10 sa najlošijim izbornim rezultatima biće smenjeni i na njihovo mesto doći će novi ljudi, spremni da se prihvate izazova koji našu stranku i našu državu očekuju. Istovremeno, naš čovek iz opštinskog odbora u Aleksandrovcu biće pohvaljen što je sam odlučio da preuzme odgovornost i napusti funkciju zbog lošeg rezultata – navodi Glišić za naš list.

Bulatović na čelu

Niša Za gradonačelnika Niša biće izabran naprednjak Darko Bulatović. Rođeni Nišlija, bio je predsednik gradske opštine Crveni krst od jula 2012. do maja 2014. godine, kao i direktor preduzeća „Jugoistok“. Dosadašnji gradonačelnik Zoran Perišić ide na mesto direktora Kliničkog centra u Nišu.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI