SLOBODAN ŠARANOVIĆ UBIJEN U BUDVI: Organizator ubistva Nikole Bojovića likvidiran u Budvi!

Slobodan Šaranović, optužen za ubistvo Nikole Bojovića, u subotu uveče ubijen je u budvanskom naselju Dubovica!
 
Kako nezvanično saznajemo, na njega je u Budvi ispred kuće u kojoj je živeo jedan napadač ili više njih pucao iz kola u pokretu.

Budvanska policija je nakon ubistva blokirala ceo kvart, a ekipe za uviđaje i krim-tehniku su na mestu gde je Šaranovićevo nepomično telo.

Neposredno nakon što su se čuli rafali iz automata iz kuće je istrčala Šaranovićeva supruga, koja je tokom dana iz Beograda došla u Budvu.

Podsetimo, Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužnicu protiv Šaranovića i još sedam osoba zbog sumnje da su 29. aprila 2013. u Beogradu organizovali i izvršili likvidaciju Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića, a potom 2. jula u Budvi ubili Miloša Vidakovića iz Pančeva.

Šaranoviću je u decembru prošle godine ukinut pritvor.

Optužnicom su pored Šaranovića obuhvaćeni i Miloš Delibašić, Miloš Vojinović, Slaviša Novaković, Ratko Koljenšić, Saša Cvetanović i Goran Bojanić.

Inače, kraem decembra 2016. godine podgorički list Dan pisao je da je Šaranović tužilaštvu i policiji prijavio da je njemu nepoznati mladić planirao da ga ubije, ali da je u poslednjem momentu odustao od te namere.

On je tada inspektorima budvanske policije ispričao da mu je na ulici prišao mladić i uperio pištolj u njega.

Po tvrdnjama Šaranovića, mladić mu je kazao kako ima zadatak da ga ubije, ali da je odustao od toga. Potom mu je predao pištolj i mobilni telefon.

– Šaranović je oružje i telefon predao policijskim inspektorima – naveo je Dan.

Nakon toga, iz Centra bezbednosti Budva, nakon što je od njega uzeta izjava, Šaranović je upućen u Više državno tužilaštvo u Podgorici, gde je saslušan u prisustvu advokata i nadležnog tužioca.

Tokom ispitivanja tvrdio je da mladića koji mu je prišao ne poznaje,ali da zna ko ga je poslao. On, međutim, nije želeo da otkrije tužiocu ko ga je poslao, saopštivši da će to rešiti sam.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI