SLAVICA ĐUKIĆ DEJANOVIĆ POSLE NESREĆE: Mislim da je mojim roditeljima, sinu i suprugu teže nego meni!

Ministarka bez portfelja i potpredsednica SPS Slavica Đukić Dejanović, koja je juče doživela stravičan udes pri povratku sa mitinga Srpske napredne stranke u okviru predsedničke kampanje Aleksandra Vučića, oglasila se prvi put posle nesreće

Dejanović je kazala da neće biti operisana kao i da je zahvalna lekarima iz KC Niš koji su je hospitalizovali.

Evo sad mogu kažem da sam malo bolje ali me i dalje boli… Izgleda da su moje kolege tu repoziciju ramena dobro uradili iako je to ko zna koliko fregmenata košcica. To je tako dobro urađeno da se sve vratilo na svoje emesto. Tako da tom timu lekara moram da se zahvalim, prvo idem kod ortopeda dr Micića da se zahvalim čim mi bude bolje – rekla je Dejanović.

Dačić: Iddemo u posetu Slavici

Lider SPS Ivica Dačić naveo je da će ta stranka tražiti da se ispitaju sve okolnosti udesa u kojem je povređena Slavica Đukić Dejanović.

– Idemo sada da posetimo Slavicu. Čuo sam se sa njom i videću u kakvom je stanju. Najnovije vesti su da nije potrebna operacija, ali sačekaćemo da na licu mesta vidimo kako joj je – rekao je Dačić novinarima u Beogradu.

Sreća, konstatovao je, da u toj nesreći niko nije izgubio život.

Ona se nada da će uskoro izaći iz bolnice i lečenje nastaviti kući.

Slika je bila stravična a ja se ne sećam ničega do Niša. Kada sam videla auto ja sam se sabalznula. Nisam mogla da smirim ni sina, ni roditelje, ni supruga  Ranka, Mislim da je njima bilo teže nego meni. Mislim da neću još dugo ostati u bolnici. Čim ne budem primala infuziju potrudiću se izađem. Ipak mi je kod kuće i komfornije i drugačije – navela je Dejanović.

Na pitanje da li se seća trenutka pre udesa, ona ovako komentariše:

Ništa ne znam. Ni kako je došlo do udesa. Znam samo da sam telefonirala pre udesa, zakazivala sam sastanak za devet u petak. Ne sećam se udarca, znam da sam bila u Kliničkom centru u Nišu. Međutim, po priči zaključujem da sam bila konfuzna jer sam razgovarala sa ljudima koji su me vadili iz kola, da sam im davala neke podatke – rekla je ministarka za Kurir.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI