SLAVICA DJUKIC DEJANOVIC DOZIVELA SAOBRACAJNU NESRECU

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije Slavica Đukić Dejanović doživela je težak udes pri povratku s predizbornog mitinga Aleksandra Vučića u Vranju!

Imajući u vidu kako izgleda automobil u kome je bila Slavica Đukić Dejanović, pravo je čudo kako je preživela ovu nesreću.

Kako Informer saznaje, potpredsednica SPS prebačena je u Klinički centar Niš i nije životno ugrožena.

tanjug

Prema našim informacija, ona je u KC Niš prebačena u svesnom, ali konfuznom stanju.

tanjug

Prve analize, tvrdi naš izvor, govore da je Đukić Dejanović doživela prelom ključne kosti, kao i da je imala lakši potres mozga, a postoje i povrede grudnog koša.

Takođe, potpredsednica SPS trebalo bi da bude podvrgnuta rendenskom ispitivanju i u KC Niš ostaće dok lekari ne odluče da li je neophodno da ona bude prevezena u Beograd.

tanjug

U udesu u kome su učestvovala dva teretna vozila i jedno putnično, povređen je i vozač Đukić Dejanović i nije životno ugrožen.

Počeo uviđaj

Na putu kroz Grdeličku klisuru gde se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je povređena ministarka bez portfelja Slavica Ðukić-Dejanović saobraćajna policija sprovodi uviđaj, a saobraćaj je usporen, javlja Tanjugov izveštač sa lica mesta.

U sudaru su učestvovali putničko vozilo u kome se nalazila ministarka i kamion, a dogodio se na pravcu Koridora 10 gde još nije izgrađen auto-put u blizini Predejana.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI