SKANDAL U MUP Načelnik maltretirao nekoliko policajki #Policija opsirnije…

Potez O. V., radnice Ministarstva unutrašnjih poslova, ohrabrio je i ostale njene koleginice koje su, prema njihovim tvrdnjama, i same bile mobingovane od strane visokog policijskog oficira V. M., ali su se plašile da se nekome obrate.

– Koleginica O. V. nije jedina koja je bila seksualno uznemiravana i na taj način mobingovana. Često viče na svoje koleginice, a naziva ih i pogrdnim imenima. Međutim, ni same ne znamo odakle joj snage da ga prijavi s obzirom na to da može i da trpi posledice zbog toga. V. M. često provocira koleginice, a kada one podignu ton na njega, odmah ih prijavi nadređenima – kaže za „Alo!“ jedna od koleginica A. V., koja je prošlog meseca Sektoru unutrašnje kontrole MUP-a , ali i kolegama iz beogradske policije prijavila da je šef seksualno uznemirava.

Kako „Alo!“ saznaje, u prijavi je navela da je V. M. oko 22 sata jedne večeri pokušao da je ugura u svoj službeni automobil. Sve je to potkrepila i fotografijama povreda koje je, takođe, predala.

Oduzeli joj pištolj?

Kako „Alo!“ saznaje, odmah nakon prijave, O. V. je oduzet službeni pištolj. – Nije joj rečeno zbog čega je do toga došlo, kao ni da li ima veze sa krivičnom prijavom koju je podnela protiv svog šefa – dodaje naš izvor blizak slučaju.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI