Sin SrdjanaTodorovica preminuo. Stalo mu srce u snu

Trogodišnji sin poznatog glumca preminuo je sinoć u porodičnom stanu na Vračaru. Pretpostavlja se da je dete preminulo od posledica trovanja hranom ili pićem -njegovo telo poslato je na obdukciju posle koje će biti utvrđen tačan uzrok smrti

 

Trogodišnji sin poznatog glumca Srđana Žike Todorovića (52) Dejan iznenada je preminuo sinoć u Beogradu iz još neutvrđenih razloga.

Ekipa Hitne pomoći je u najkraćem mogućem roku stigla do porodičnog doma, ali mogli su da konstatuju smrt deteta, nakon čega je obaveštena policija i pozvani patolozi. Na detetu nije bilo vidljivih povreda, pa će obdukcija pokazati tačan uzrok smrti – rekao je izvor blizak policiji za Pink.rs.

Žika Todorović je sa suprugom Anom sina Dejana dobio 2014. godine posle 10 godina braka.

Žika i Ana su se upoznali na Adi Bojani, gde Srđan godinama letuje. Bila je to ljubav na prvi pogled. Ubrzo su se venčali u kući njenih roditelja na Cetinju u prisustvu nekoliko najbližih prijatelja i kumova.

Srđan Žika Todorović je srpski glumac i rok muzičar, sin poznatog glumca Bore Todorovića. Njegova tetka je bila čuvena glumica Mira Stupica.

Supruga glumca Srđana Žike Todorovića dala je opširnu izjavu o smrti sina Dejana (3) koji je sinoć preminuo u porodičnom stanu na Vračaru, a sada su stigli i rezultati obdukcije koja je urađena jutros. 

Kako je Ana Todorović potvrdila za Pink.rs kada joj je pre nekoliko minuta stigla poruka, uzrok smrti njenog sina je prestanak rada srca.

Rezultati obdukcije potvrdili su da je smrt usledila nakon prestanka rada srca. Rekli su da je reč o iznenandnoj smrti – kroz suze je potvrdila Žikina supruga i dodala:

– Mi smo agnostici, Dejan će biti kremiran u subotu u 16 časova – dodala je Ana.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI