SILOVATELJ ALEKSANDAR G. : Kad vidim ženu, ne mogu da se uzdržim!

Kad vidim ženu, ne mogu da se uzdržim!
Novosadska policija uhapsila je juče ujutru u Čortanovcima Aleksandra G. (25), osumnjičenog za seriju pokušaja silovanja u Novom Sadu! Manijak je mirno ispričao policajcima da ne može da se uzdrži kad vidi ženu i da mora da je napadne!

Imam pojačanu želju za seksom. Kad vidim ženu koja mi se svidi, ne mogu da se kontrolišem. To je jače od mene – rekao je Aleksandar policajcima, priznavši sve napade na žene za koje se tereti.

Aleksandar G. (25) nije ranije hapšen i nema dosije u policiji

Izvor iz istrage kaže da je uhapšeni u nedelju uveče u Ulici Jug Bogdana u Novom Sadu napao dve žene, a nedavno je pokušao da siluje još jednu u Veterniku.

Veruje se da je broj napada još veći – kaže naš sagovornik.

Aleksandar se najpre teretio za bludne radnje, ali je u međuvremenu to krivično delo prekvalifikovano u silovanje u pokušaju. On do sada nije bio poznat policiji i nema dosije.

Uhapšeni mladić je iz okoline Rume, ali je u poslednje vreme često boravio u Čortanovcima i u Novom Sadu, gde je posećivao majku. Svaku posetu Novom Sadu koristio je da nasrće na žene. Žrtve je hvatao za intimne delove tela, a prethodno bi iz pantalona izvadio svoj polni organ i pokazivao ga žrtvama – objašnjava naš izvor.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI