ŠEŠELJ UZVRAĆA HRVATSKOJ PREDSEDNICI: Kolinda je glupača, može da mi popuši radikalski ku*ac!

Vojislav Šešelj, odgovarajući na prozivku Kolinde Grabar Kitarović da je fašista, poručio da šefica hrvatske države “u zanosu ne zna šta priča” i da će morati neke stvari da joj objasni kad dođe u Zagreb

Lider srpskih radikala Vojislav Šešelj tvrdi da je hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović, koja ga je optužila da je fašista, strahovito glupa i da može samo da mu “popuši radikalski ku*ac”!

Kitarovićeva je prethodno izjavila da u Hrvatskoj nema ustaštva ni fašizma, za razliku od Srbije, gde u parlamentu čak 21 poslanik veruje da je zapadna srpska granica na liniji Virovitica-Karlovac-Karlobag, čime je indirektno aludirala na radikale.

Odgovarajući na ovu prozivku, Šešelj kaže za Informer da se Kolinda malo više zanela, te da će joj rado i natenane u Zagrebu “otvoriti oči”.

Pljuvačina Srba

Hrvatska predsednica, inače, gostovala je u emisiji “Iza zavese” i većinu vremena iskoristila je da pljuje po Srbima i Srbiji.

U Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma, za razliku od srpskog parlamenta, gde dvadeset jedan poslanik tvrdi da je zapadna granica Srbije na liniji Virovitica-Karlovac-Karlobag. Čak je i njihov predsednik na jednom skupu u Sarajevu izjavio da je to ozbiljan politički problem – ustvrdila je Kitarovićeva, koja je još jednom iskoristila priliku da javno pohvali ustašku politiku Franje Tuđmana (?!).

Najveći ustaša
Franjo Tuđman je najveći ustaša u novijoj istoriji, on je od Srba napravio građane drugog reda
Vojislav Šešelj, lider SRS

Politika Franje Tuđmana je nešto najvrednije, jer je promovisala zajedništvo sinova ustaša i partizana, na kojem Hrvatska počiva… – odvalila je Kitarovićeva, ne propuštajući priliku da oštro kritikuje i obeležavanje Dana RS u Banjaluci rekavši da je reč “ne samo o velikom falsifikatu već i o čistoj provokaciji”?!

Šef radikala Vojislav Šešelj, na drugoj strani, ističe da se Kitarovićeva opet malo više zanela.

Kolinda je lepa i, nažalost, jako glupa. To što se ona ponosi ustašama, a nas optužuje za fašizam, pa to samo dokazuje da je ona velika glupača! – ističe Šešelj za Informer, i u svom stilu poručuje hrvatskoj predsednici:

Draga Kolinda, možeš samo da mi popušiš radikalski ku*ac! Biće mi zadovoljstvo da ti to omogućim prvom prilikom, čim dođem u Zagreb. A ako ti se žuri, dođi odmah kod mene, do centra srpskog Zemuna…

Nisam fašista

Prema njegovim rečima, srpski narod kroz istoriju nikad nije pokazivao sklonost ka fašističkim idejama i ideologiji.

Franjo Tuđman je najveći ustaša u novijoj istoriji. On je u preambulu hrvatskog ustava vratio NDH, uz napomenu da je ona bila istorijski izraz težnji hrvatskog naroda. Srbe je pretvorio u građane drugog reda i oduzeo im je status konstitutivnog naroda, iako su taj položaj imali još od 1881. godine – zaključuje Šešelj.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI