ŠEŠELJ PROZIVA MAJMUNE: Jeremić radi za islamiste iz Katara! Jankovića ucenjuju dokazima o ubistvu!

Jeremića treba hitno ispitati odakle mu saznanja da će u Srbiji uskoro biti terorističkih napada! Sašu Jankovića zapadne službe ucenjuju dokazima o ubistvu u njegovom stanu! Toma nema šanse protiv mene, nadam se da se Vučić neće kandidovati

Predsednik SRS Vojislav Šešelj tvrdi da bivši šef diplomatije Vuk Jeremić direktno radi za Katar, zalivsku monarhiju koja podržava i finansira islamske teroriste širom sveta!

U intervjuu za Informer Šešelj kaže da Jeremić, koji najavljuje svoju kandidaturu za predsednika Srbije, dobija silne milione dolara i evra od istih onih koji stoje iza Islamske države i decenijama pomažu Al Kaidu i radikalne islamističke pokrete u Siriji, Iraku i Egiptu!

Dačić ne zna da Miljacka stalno odnosi mostove

Šta mislite o Dačiću kao eventualnom predsedničkom kandidatu? Ipak je on, s manjim prekidima, više od 20 godina na vlasti?
– Dačić je beznačajan. Ako se uopšte i kandiduje, proći će kao bos po trnju. On mučenik još ne zna da nije nikakvo čudo da Miljacka “mostove odnese”. To se često dešava. Sećam se kad smo se kao deca igrali oko poplavljenog mosta na Miljacki kod hotela “Bristol” u Sarajevu…

Prema Šešeljevim rečima, Jeremićeva nevladina organizacija CIRSD zauzvrat zastupa interese islamista u Srbiji i na Balkanu!?!

Sve ovo tvrdim na osnovu činjenice da je Vuk Jeremić vrlo blizak sa čelnicima Katara i da oni direktno finansiraju njegov institut, imam za to i dokaze. Pouzdano znam da su katarski režim i Jeremić u izvanrednim odnosima. CIRSD raspolaže ogromnom količinom novca koji je morao odnekud da dođe, nije ga sigurno Vuk sam štampao.

Ima li sve to ikakve veze s Jeremićevim tvitovima u kojima upozorava na terorističke napade u Srbiji?

– Ima, naravno da ima. Pa on usred praznika uznemirava javno mnenje i širi paniku i strah od terorista kako bi sebe predstavio kao nekog “spasioca” koji to može da spreči baš tim vezama u Kataru i Saudijskoj Arabiji… Kako god bilo, Jeremića treba hitno ispitati odakle mu saznanja da će u Srbiji uskoro biti terorističkih napada. To su ozbiljne stvari sa kojima se nijedna država na svetu ne šali.

Vuk možda i provocira to saslušanje kako bi efektno započeo kampanju?

– Ne može to da mu pomogne u kampanji jer je njegovo političko delovanje potpuno raskrinkano, ne znam više ko uopšte može da glasa za njega?!

A ostali najavljeni ‘predsednički kandidati’?

– Na zna se koji je gori od koga. Onaj Saša Janković ima tešku mrlju u svojoj karijeri, tako da mu je najbolje da se ne kandiduje uopšte…

Razbićemo na parlamentarnim izborima

Najavljuju se i vanredni parlamentarni izbori zajedno sa predsedničkim…
– Nemam ništa protiv. Na tim vanrednim izborima radikali će da razbiju i osvoje znatno više mandata nego što sad imaju u Skupštini. Svi istraživači sad već moraju da priznaju da smo mi ubedljivo druga najjača politička snaga u Srbiji.

O čemu pričate?

– Znaju čitaoci Informera odlično o čemu ja pričam. O nerazjašnjenom ubistvu najboljeg druga Saše Jankovića u stanu Saše Jankovića, pištoljem Saše Jankovića! To je strašno veliko breme. Osnovano sumnjam da zapadne službe imaju dokaze o svemu tome, pa ga već godinama time ucenjuju. Zapad najviše voli da na važno mesto u državi postavi svog, ucenjenog čoveka, koji mora bespogovorno da sluša.

A Tomislav Nikolić? Može li on da vam bude ozbiljan izborni takmac?

– Toma nema nikakve šanse u duelu sa mnom i to i on sam dobro zna… On nema šanse da ostane na funkciji predsednika zbog bezbroj korupcijskih afera. Od sticanja fakultetske diplome i mastera ekonomije a da nijedan jedini ispit nije polagao, do finansijskih malverzacija i enormnog bogaćenja njegove porodice. Posebna priča je oko Fonda Dragice Nikolić… Zvanično su raspolagali sa 10 miliona evra, a ukupna vrednost donacija i objekata koje su darovali je oko pet miliona evra. Pa gde je druga polovina? I to je samo ono što je išlo preko računa. Ko zna koliko su dobili u gotovini, to niko živ ne može razmrsiti…

Zvučite prilično samouvereno, a kako ćete pobediti Vučića ako se kandiduje?

– E tu će biti vrlo teško, nije me sramota da to priznam. Vučić je jedini koji može da me pobedi, ali nadam se da se neće kandidovati… Racionalno analiziram odnos snaga i činjenice, ali neću odustati od trke ni u tom slučaju.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI