Šešelj: Beli, Janković i Jeremić su POLITIČKI PROJEKTI NATO PAKTA!

Šešelj tvrdi da i Luka Maksimović alijas Ljubiša Preletačević Beli, poput Jeremića i Jankovića, radi u interesu Zapada. Njegova misija je da izvrgne ruglu državu i tako dovede do pobune naroda!

Predsednički kandidat SRS Vojislav Šešelj kaže da Luka Maksimović alijas Ljubiša Preletačević Beli radi u interesu Zapada i da je on zapravo “samo još jedan NATO kandidat”!

Šešelj tvrdi da Preletačević ima zadatak da, po receptu CIA, izvrgne državu ruglu i da tako, zajedno sa Sašom Jankovićem i Vukom Jeremićem, dovede do pobune i ‘obojene revolucije’.

NATO plaćenik
Potpuno je jasno da taj Beli odrađuje ‘prljav posao’ za zapadne centre moći. On je isti NATO plaćenik kao Jeremić i Janković
Vojislav Šešelj, lider SRS

Ismevanje države

Lider radikala za Informer kaže i da kandidatura Luke Maksimovića nije pravno validna, odnosno da je u RIK prihvaćena pod pritiskom zapadnih moćnika!

– Taj Beli je, baš kao i Janković i Jeremić, politički projekat NATO alijanse! Bila mi je prošle godine simpatična njegova pojava u vreme lokalnih izbora u Mladenovcu, shvatao sam ga tada kao duhovitog zabavljača… Međutim, ovo što se sada dešava izaziva veliku zabrinutost, jer to što on radi jeste zlonamerno ismevanje države kakvo je već viđeno u zemljama u kojima je CIA organizovala obojene revolucije – upozorava Šešelj i kaže da se za 27 godina demokratije u Srbiji još nikada nije desilo da neko kome nijedan dokument nije ispravan bude proglašen za kandidata kao što je sada slučaj sa Maksimovićem.

– Samo su se predstavnici radikala u RIK tome odlučno suprotstavili. Sramota je kakvo je bezakonje prošlo u RIK. Ovde je potpuno jasno da Belog guraju i finansiraju zapadni centri moći i da on za njih odrađuje “prljav posao” na ovim izborima. Taj se ovamo predstavlja kao sirotinja i borac za obične ljude, a zapravo je isti NATO plaćenik kao Jeremić i Janković – podvlači Šešelj.

Upitan da prokomentariše upad Saše Radulovića u RIK i njegovo zalaganje da se kandidatura Maksimovića usvoji po svaku cenu, Šešelj kaže:

Kandidatura Belog je izvrgavanje ruglu izbornog procesa. Lideri novog DOS pomagali su mu da skupi potpise. Očito sam još davno prozreo namere CIA i NATO pulena.

– Radulović postaje potpuno nebitan i sada samo želi da što više digne prašinu… Ali kad vidim sve njih, odmah se setim Srđe Popovića, špijuna CIA, koji je napisao priručnik o tome kako se podižu revolucije. On u toj knjizi sugeriše da se državne institucije izvrgavaju ruglu. A cela ova situacija sa Radulovićem i Belim jeste ismevanje državnih institucija Srbije. To može biti veoma opasno – zaključuje Šešelj.

Uticaj Zapada

Analitičar Dragomir Anđelković kaže da Zapad preko kandidata poput Ljubiše Preletačevića Belog pokušava da proširi svoj uticaj u Srbiji:

– Ne znači nužno da su ovi kandidati projekti Zapada i NATO, ali svakako Briselu i Vašingtonu ide u korist pojava Belog na našoj političkoj sceni. U nekoj narednoj fazi preko njega mogu da kroz finansijsku podršku obezbede uticaj i učvrste svoj položaj. To je sasvim moguć scenario….

Glišić: Korumpirani kandidati

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić upozorio je juče da je od “problema Belog” mnogo važnije reći da bi pobeda Jankovića ili Jeremića mogla imati nesagledive posledice po Srbiju.
– To su ljudi loših namera i njihov izbor značio bi dramatičan korak unazad, sa velikim posledicama po građane. Na to nam ukazuje njihov do sada izneti program, u kojem stoji samo jedna rečenica: Mrzim Vučića. Siguran sam da će građani odbaciti ove korumpirane kandidate! – napominje Glišić.

 

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI